BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Styrmansgatan 41, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 108 kvm
  • Såld
  • 5049
  • 4311
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa lägenhet, som är belägen högt upp i huset på en av Östermalms mest efterfrågade adress. Nyligen ommålad med nytt parkettgolv.
Välkomnande och yteffektiv entré, perfekt att landa smutsiga barnskor och välkomna gäster i. Ytterkläder ryms i entrén alternativt i den separata garderoben som finns i den inre hallen. Det är här lägenheten öppnar upp sig på ett fantastiskt sätt. De sociala ytorna till vänster och de privata sovrummen till höger, mot föreningens lugna innergård. Mitt emellan  ligger den inre hallen där badrummet med badkar, handfat och wc är placerat. Vägg i vägg finns den forna gästtoaletten, som idag nyttjas som tvättstuga. Båda utrymmena är i behov av renovering.
Vidare kommer man in i vardagsrummet och det är nu man upplever rymden och ljuset. Burspråk, stora fönsterpartier och parken utanför gör att solens förmiddagsstrålar letar sig in över parkettgolvet och de vitmålade väggarna. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en luftig sällskapsyta, som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Funktionellt kök som är i behov av renovering. Rejäla bänkytor medger matlagningssällskap och matplatsen lockar många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. 

Mot föreningens lugna innergård ligger lägenhetens båda sovrum. I den ursprungliga planlösningen fanns tre sovrum, men i samband med att en vägg togs ner finns här idag två. Lätt att återställa om behovet finns. I det stora sovrummet  finns utgång till balkongen som vetter mot väst. Varför inte avnjut kvällskaffet i skymningen med en filt på ryggen.

- Balkong i väst
- Fritt läge
- Nymålad
- Nya parkettgolv
- Optimalt planerad
- Praktiskt boende
- Låg avgift
- Garage i huset