BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Nybodagatan 4, 6tr-Accepteratpris

  • 2 rum och kök
  • 65.4 kvm
  • Såld
  • 286
  • 3488
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna stora tvåa med möjlighet att göra om till en mini 3:a! Här bor ni högt upp med en fin utsikt samt med minimal insyn. Lägenheten präglas av flera fina detaljer såsom fönsterbrädor i marmor, fina välbevarade köksskåp, garderober och glasdörrar. Lägenheten är belägen endast 5 minuter till tunnelbanan och till köpcentrum i Solna centrum. Här bor ni intill fina grönområden Skytteholmsparken och Huvudstafältet. Endast 15 min till vattnet vid Huvudsta strand, 4H-gård, och ridskola.
Varmt välkommen på visning!


Hall
Stor hall med ljust golv och ljusa tapetserade väggar. Bra med förvaring genom flera inbyggda garderober, hatthylla med plats för skoställ samt övrig möblering så som bänk/stol.

Sovrum
Stort sovrum med ljust parkettgolv och ljusa väggar. Här får ni plats med en stor säng med tillhörande sängbord samt möjlighet att installera flera garderober eller byråer.

 

Kök
Kök med ljust golv och mörka köksluckor. Köket har bra med förvaring genom underskåp och överskåp samt städskåp och flera lådor. Gott om plats för matlagning finns det också. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl/frys. Det finns också plats för ett stort matbord för flera personer.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med ljust välbevarat parkettgolv och ljusa väggar. Flera stora fönster ger ett generöst ljusinsläpp. Till vardagsrummet kommer ni in från två håll: från kök och från hallen. Med enkelhet går det att installera en vägg så att ni får ett extra rum. Se alternativ planlösning.
Här får ni plats med stort matsalsbord för flera personer och även yta för soffgrupp med tillhörande soffbord samt övrig möblering för den som önskar. Här ligger också utgången till balkongen som är stor och har rum för bord och stolar med mera.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, handdukstork, badkar/dusch. Möjlighet att installera tvättmaskin finns.