BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 25

  • 1.5 rum och kök
  • 35.5 kvm
  • Såld
  • 1995
  • 3007
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chans på en optimalt planlöst bostad i härliga Alphyddan! Där stad möter natur finns här en 1,5:a med genomgående fräscha ytskikt, gott om förvaring, fint kök, sovalkov och inglasad balkong med eftermiddagssol. Precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön fem minuters promenad bort är det bara att flytta in och trivas!

- Inglasad balkong
- Optimal planlösning
- Ljusa och fräscha ytskikt
- Fullt utrustat kök med plats för stort matbord
- Mycket bra förvaringsmöjligheter i lägenheten
- Stabil HSB-förening
- Belägen i lugna Alphyddan i Sickla
- Goda kommunikationer i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbanan
- Belägen i expansiva Sickla, med köpkvarterets handel och restaurangliv såväl som sjöns naturliv runt knuten

Bostaden erbjuder en rymlig hall med gott om avhängning både på kapphängare och i en garderob. Härifrån når du köket, som går i ljusa toner med helkaklad vägg. Förvaring finns i över- och underskåp och den maskinella utrustningen består av häll med överhängande fläkt, ugn i arbetshöjd, micro, diskmaskin, kyl och frys. Extra förvaring finns i ett städskåp. Matplatsen är naturlig invid fönstret och här får du plats med ett större bord.

En öppen disposition bjuder in mot vardagsrummet där soffgruppen och tv-möbeln enkelt ryms. En halvvägg skärmar av sovalkoven från vardagsrummet. Här finns såväl garderobe med skjutdörr som en 140-säng med förvaring under, som du som köpare får behålla om du så önskar.

Den inglasade balkongen ligger mot väst, med eftermiddagssol, och fungerar som ett extra rum året om.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och är helkaklat. Här finns en tvättmaskin som underlättar vardagen.

I Alphyddan bor du nära natur och stad. I Sickla köpkvarter finns restauranger, caféer och klädes- och inredningsbutiker och nere vid Sickla Strand kan du promenera - och sommartid givetvis även sola och bada. Välkommen hem!