BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 39

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 2019
  • 6092
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ljust och trivsamt boende med optimal planlösning. Här bor du i attraktiva och lugna kvarter i hjärtat av populära Årsta. Nära bra kommunikationer, city och direkt närhet till grönområden.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla som tillsammans med stora fönsterpartier, fransk balkong, generösa sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter skapar ett hem att trivas i. Lägenhetens golv är verkligen något som sticker ut, det är sällan man ser så här fina och välbevarade golv. Stavparkett inoljat 2016 med valnötspigmenterad trägolvolja, golvet är i väldigt gott skick. Mellan kök och vardagsrum finns en platsbyggd matplats perfekt för 4 personer. I det generösa och rymliga vardagsrummet finns även plats för större matmöblemang, soffgrupp, mediamöbel mm.

Vidare har lägenheten en precis lagom stor hall med goda avhängningsmöjligheter och tre stora garderober, modernt och renoverat kök med bra förvaring och goda arbetsytor, ett rogivande och rymligt sovrum med plats för stor säng, sängmöbel och klädförvaring. Badrummet är fräscht, helkaklat och har ett eget fönster för ljusinsläpp.

Det här är en riktig drömtvåa på bästa läge i Årsta som ej får missas!

Varmt välkomna på visning!

- Ljus och välplanerad
- Underbara trägolv
- Generösa sällskapsytor
- Fönster i två väderstreck
- Optimal planlösning, en av få lägenheter i området med öppning mellan kök och vardagsrum
- Välskött och stambytt fastighet och stabil Brf
- Nära utmärkta kommunikationer såsom buss, tvärbana, och pendeltåg.
- Cykla till Södermalm på 10 min.
- Årstaskogen och Årstaviken runt hörnet
- Årsta torg och Gullmarsplan på några minuters gångavstånd