BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ursvik

Skrivargatan 30

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 631
  • 6027
  • 4928
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Ursvik erbjuds nu en möjlighet att förvärva en toppmodern 2:a högst upp i huset med alla tänkbara bekvämligheter, optimal planlösning, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och balkong i söderläge.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och öppen planlösning med ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du rogivande rum med tidlösa färger och material, ett exklusivt sällskapskök med induktionshäll, infälld diskho, ugn och mikro i högskåp samt perfekt utrymme för matplats. Ljust vardagsrum med utgång till stor balkong som under sommarhalvåret bjuder in till umgänge och blir ett extra utrymme, ett rogivande sovrum med garderob, ett helkaklat badrum med kombimaskin. Välplanerad hall med bra förvaringsmöjligheter.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Usvik har att erbjuda, närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, parker och gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Ursvik
- Högst upp i huset
- Stor balkong i söderläge
- Nyproducerad lägenhet 2017
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick
- Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Optimal planlösning
- Nära naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin och kombimaskin
- Utmärkta kommunikationer i område