BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Upplands-Bro - Tibble

Enbärsvägen 7, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 510
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Tibbles i särklass mest exklusiva 3:a högst upp i huset med magisk terrass om ca 20 kvm i bästa västerläge! Lägenheten är optimalt disponerad och har i vardagsrummet en takhöjd om hela 3,80 meter. Mycket bra och välskött förening där november månad historiskt sett har varit avgiftsfri.

Inbjudande tambur med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finns gäst WC med golvvärme samt ett stort förråd vilket fulländar lägenhetens i övrigt goda förvaring.

Rymligt vardagsrum med utgång till den härliga terrassen om ca 20 kvm i västerläge. Vardagsrummets tapetserade väggar matchar de fina trägolven. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus. Vardagsrummet har en härlig rymd med sina 3,80 meter i takhöjd. Terrassen har plats för flera sittgrupper samt grill och erbjuder milsvid utsikt.

Köket ligger i en social anslutning till vardagsrummet. I det exklusiva köket finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor och marmorskivorna tillsammans med de ljusa köksluckorna skapar harmoni. Matplats för 8-10 gäster.

Det stora sovrummet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang och har mycket gott om förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet.

Sovrum 2 är också det mycket rymligt och här finns en garderobsvägg för bra förvaring.

Badrummet är trevligt med fönster och är utrustat med duschhörna (plats för badkar finns om så önskas), tvättpelare, handduksvärmare, handfat med kommod samt spegelskåp. Badrummet är helkaklat och här finns golvvärme.