BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo -Tollare

Tollarevägen 55

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • 107
  • 6277
Värdera din bostad

Beskrivning

I Tobin Properties exklusiva projekt ”5 hus” ute i stadsnära skärgården kan du nu förvärva en unik 5:a om totalt 120 kvm. Här är varje kvadratmeter placerad på sin rätta plats, då varje bostad noggrant granskats och utformats efter dess läge och funktionalitet. I denna bostad finner du 5 väldisponerade rum med stora fönsterpartier som ger hela hemmet en härlig rymd och öppenhet till naturen. En oslagbar balkong som vetter i söderläge med sjöutsikt samt ca 30 kvm uteplats med morgon- och kvällssol. Föreningen har gemensamma takterrasser som fångar känslan av Skärgården med 360 graders utsikt över natur och vatten samt solläge hela dagen.


- Inflyttningsklar nyproducerad lägenhet
- Väldisponerad
- Uteplats om ca. 30 kvm
- Balkong i söderläge med sjöutsikt
- Exklusiva inredningsval
- Stora fönsterpartier längst med varje rum
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Gemensamma takterrasser i föreningen
- Gemensam bastu
- Övernattningslägenhet
- Skärgårdskänsla

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Våningsplan Entreplan samt våning 5, hiss finns. Lägenhetsnummer 1402. Föreningen Brf Lord Lambourne.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 5 952 kr (Värme och kallvatten ingår. Separat avmätning för varmvatten och el tillkommer. ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 810 kr/mån (9 720 kr/år) varav El 220 kr/mån, Vatten/Avlopp 220 kr/mån, Försäkring 370 kr/mån.

Föreningen
Brf Lord Lambourne registrerades 2015 och omfattas av 3 flerbostadshus med adresserna Tollareslingan 1-3 samt Tollarevägen 53-57. Fastigheterna ligger i sutteräng med 5-9 våningar och innehar totalt 73 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Storleksfördelningarna på lägenheterna är följande:
1 rok - 8 st
2 rok - 21 st
3 rok - 14 st
4 rok - 24 st
5 rok - 6 st

Byggnadsår
2016/17

Uppvärmning
Bergvärme

Ventilation
Mekanisk till-och frånluft med återvinning.

 

 




Kommande renoveringar
Byggnaderna är nyproducerad varför något underhållsbehov utöver löpande underhåll ej beräknas föreligga under år 1-11.

Gemensamhetsutrymmen
- Bokningsbar relaxavdelning med bastu
- Gemensamhetslokal om 53 kvm som kan abonneras för större tillställningar/övernattningslägenhet
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- 3 Gemensamma takterrass
- Källarförråd
- Två soprum

TV- och internetanslutning
TV - Viasat
Internet - Fibernät finns via Zmarket vilket innebär att ni kan själva välja leverantör.
(obligatoriskt tillägg om 145 kr/månad läggs på månadsavgiften gällande TV- och internetanslutning).

Bilplats
Hiss ned till garaget där föreningen disponerar över 64 garageplatser varav 2 är handikapplatser.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Mark
Föreningen äger marken

Överlåtelseavgift
2,5 % av prisbasbeloppet (1 137,50 kr).

Pantsättningsavgift
1 % av prisbasbeloppet (455 kr).





Rumsbeskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en exklusiv och toppmodern hörnlägenhet i populära Tobin Properties projekt ”5 Hus”. Här bor du i en bostad där påkostad interiör, rymliga sällskapsytor samt stora fönsterpartier från golv till tak erbjuds.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande hall där det finns gott om plats för avhängning för ytterkläder. Från hallen når du passagen som öppnar upp till bostaden alla rum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter samt en praktiskt platsbyggd arbetsplats.



Stora fasadfönster med generösa ljusinsläpp och exklusiva ytskikt öppnar upp till nyproduktionens alla bekvämligheter med ett toppfräscht och modernt kök. Perfekt utrymme för matplats till det större middagssällskapet med en utsikt över vattnet och trädtopparna. Goda  och stora ytor för det sociala umgänget och här finns utgång till både balkongen och uteplatsen.  

Tre rymliga sovrum varav ett master bedroom med egen utgång till uteplatsen samt ett separat tv-rum. Två stora badrum med genomtänkta design- och materialval. Det ena badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin samt torktumlare och det andra med dusch.

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns en mindre livsmedelsbutik för dina vardagliga behov. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum.

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.