BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bredäng - Mälarhöjden

Ålgrytevägen 33

  • 3 rum och kök
  • 71.5 kvm
  • Såld
  • 245
  • 11692
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna nyproducerade, ljusa och välplanerade 3:a med egen inhägnad uteplats om ca 8 kvm. Lägenheten har allt som man kan tänka sig; Hörnlägenhet, högt i tak (ca 2,9 m), generösa fönsterpartier samt en mysig uteplats med utsikt mot föreningens vackra innergård.

Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort och lättmöblerat vardagsrum, här ryms det en stor soffa, fåtölj, soffbord och även TV-bänk. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga uteplatsen om ca 8 kvm. Sommartid blir uteplatsen som ett extra rum, det ryms en stor sittgrupp med bord och mycket mer än så. Här har man möjligheten att umgås.

Lägenhetens hjärta är köket med ett fint ljusinsläpp från fönstret. Köket är modernt och för den som älskar matlagning finns det gott om arbetsytor och förvaring. Plats för matbord finns för 6-8 personer.

Lägenheten erbjuder två bra sovrum, ena sovrummet är större och har gott om garderober. Andra sovrummet passar lika bra som barnrum eller arbetsrum.

Hallen har mycket bra förvaring tack vare två stora garderober samt ett rymligt förråd i lägenheten. I anslutning till hallen ligger det helkaklade, stilrena badrummet med tvättmöjligheter.

Bara att flytta in från dag ett!