BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högalid

Lundagatan 38A, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 30.5 kvm
  • Såld
  • 5126
  • 2548
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna 30-talspärla på en av Södermalms mest attraktiva adresser, högst upp på Skinnarviksberget! Förutom de vackra, gröna omgivningarna, utsikten över takåsarna och närheten till Södermalmspulsen så erbjuder denna lägenhet mycket mer. Här erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp, väl tilltagen takhöjd och luftiga rum som snabbt införlivar känslan av en hygglig atmosfär direkt när ni kliver innanför dörren.

Lägenheten har mycket att erbjuda och här finns en väldisponerad och trevlig planlösning med vackra nyslipade trägolv och fina ytskikt samt stora fönsterpartier utan insyn. Underbart renoverat kök med matplats och luftigt allrum som rymmer det mesta. Rymligt badrum med dusch och gott om förvaring i inbyggda garderober samt 1 st källarförråd.

- Snyggt renoverat kök med mycket förvaring samt plats för matbord.

- Stora fönster med utsikt mot Lundagatans vackra hustak och breda fönsterkarmar i svart marmor.

- Gedigna nyslipade furugolv i original. 

- Tvättstuga med 9 maskiner, 3 torktumlare och 2 torkskåp i källaren på byggnaden.

- Eget källarförråd på ca 5 kvm samt cykelförråd i byggnadens källare.

- Hiss och rymlig trappuppgång med gemensam balkong på varje våningsplan.

Bo på ett utav söders mest populära gata mitt i centrala Södermalm men ändå på tyst läge alldeles invid Skinnarviksberget med härliga Skinnarviksparken som är fantastiskt att utnyttja sommartid. Här har man en magnifik utsikt över Stockholm. Stadspulsen upplever man några promenadsteg bort i livliga Hornstull där man har ett stort utbud utav affärer, restauranger och all annan service. Kommunikationerna är goda med närhet till T-bana Hornstull alternativt Zinkensdamm. Busslinje 4 finns att utnyttja samt även andra busslinjer som åker över hela stan till bland annat universitetet och Flemingsberg. Promenadavstånd till pendeltågstationen Stockholm Södra. För den naturtrogne så finns det vackra promenadstråk längs Riddarfjärden eller Långholmen där det även finns en badstrand. För den kulturella så finns det många museér och intressanta platser att se och besöka på söders höjder, bland annat Mariabergets kulturkvarter som man hittar inom gångavstånd. Kort och gott så erbjuder boende på Lundagatan det bästa av flera världar. Lugnt grönskande läge mitt i Söders stadspuls!

Här kan ni inte annat än trivas - Varmt välkomna på visning!