BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Bondegatan 60, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 4235
  • 4795
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt och trevligt hem högt beläget i huset med balkong i soligt söderläge. En egen garageplats finns i källaren. Lägenheten fullkomligt badar i ljus och rymd med dess ljusa färger och generösa fönsterytor. Fönstren är tidstypiska från 60-talet då de löper längs hela kortsidan på varje rum, en mardröm för den ljusskygga. Bostaden är genomgående i mycket gott skick. Väldisponerat, snyggt och modernt kök med matplats för 5-6 personer. Generöst vardagsrum med plats för både vardagsrumsmöblemang och matsalsmöbel om så önskas. Snyggt och stort helkaklat badrum från 2010. Två sovrum, lugnt belägna mot föreningens innergård med utsikt över Sofia kyrka. I det större rummet finns en väldisponerad klädkammare.

GARAGE
Garageplatsen finns i huset och kan hyras för 900 kr. Plats finns att tillgå inom 3 månader. Garaget är beläget i källaren och nås med hissen.

HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter med avhängningsmöjligheter och bra förvaring. 

KÖK
Generöst och fint kök med stort fönster ut mot Bondegatan. Vid fönstret finns en generös matplats för 5-6 personer. Köket är ett modernt byggt kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i gediget trä. Maskinell utrustning: ny induktionshäll (2018), ny diskmaskin (2018), ny inbyggnadsugn (2018), köksfläkt samt dubbel kyl/frys

VARDAGSRUM

Supertrevligt vardagsrum med en vacker ekparkett och ljust gråmålade väggar. Underbart fönster mot Bondegatan som släpper in rikligt med ljus. I rummet finns gott om utrymme för både vardagsrumsmöbler och matsalsmöbler.

BADRUM
Väl tilltaget badrum med helkaklade väggar och eluppvämt klinkergolv. Badrummet byggdes om i samband med stambytet som utfördes 2010. Wc, tvättställ, spegelskåp och badkar samt handdukstork. I badrummet finns även en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en stor och praktisk arbetsyta och ovanför bänken ett förvaringsskåp.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum med stort fönster mot föreningens lugna innergård. I rummet finns gott om utrymme för säng och arbetsplats om så önskas.

SOVRUM 2
Även detta sovrum har ett stort trevligt fönster mot föreningens lugna trevliga innergård och utsikt över Sofia kyrka. Sovrummet är det större av dom två och har gott om plats för dubbelsäng. En generös klädkammare nås härifrån med gott om förvaringsutrymme. Från sovrummet nås även hemmets balkong.

BALKONG
Hemmets stora trevliga balkong vetter mot föreningens innergård i soligt söderläge. Balkongen är inglasad med skjutbara sektioner så att den kan öppnas och stängas efter önskemål.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd på vinden.