BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjärhovsgatan 6

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 4340
  • 7667
Värdera din bostad

Beskrivning

I en skuldfri förening, mitt i Söders hetaste puls ligger denna trivsamma och välplanerade 1:a med fri utsikt över Björns trädgård. Bostaden är perfekt belägen med ostört läge mot parken och allt utbud och kommunikationer runt hörnet. Lägenheten har två stora och vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och fri tilltalande utsikt över parken.

Bevarade detaljer som fiskbensparkett, djupa fönsternischer i sten och högt i tak gör den till något extra och förstärker bostaden härliga 30-tals karaktär. Här möts man av smakfullt och totalrenoverade ytor i badrum och stilfullt och påkostat kök.

Man välkomnas av en rymlig hall med säkerhetsdörr och goda förvaringsytor via tre garderober och en platsbyggd hatthylla i ek. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. Intill hallen ligger ett renoverad badrum med vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc och spegelskåp. Plats finns för tvättmaskin. Bostaden har ett härligt kök med öppen planlösning till rummet. Köket har vita stilrena luckor med goda förvaringsytor. Arbetsytorna består av vackra bänkskivor i Carraramarmor med vitt kakel ovan. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn och kyl/frys. Allt i rostfritt och påkostat. En trevlig och praktisk detalj är den platsbyggda arbetsbänken med ihop fällbart matbord i massiv ek. Vardagsrummet är rymligt och har en trevlig social kontakt med öppen planlösningen mot köket. Rummet har vackert fiskbensparkett golv och vita målade väggar. Två generösa fönsterpartier medför rikligt med ljusinsläpp och härligt fri utsikt, utan insyn. Rummet kan med enkelhet möbleras med säng och soffa.

Bostaden är belägen intill Söders hetaste område, Medborgarplatsen och med kort promenadavstånd till Nytorgets myller och Vita bergsparkens grönska. Här finns all tänkbar service med mataffärer, caféer, saluhall, restauranger med all världens take-away mat. Kommunikationerna är dom bästa med 200 meter till tunnelbana (Medborgarplatsen), nära till pendeltåg och flertalet busslinjer. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!