BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Lödösevägen 1, 3/3tr

  • 2.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 349
  • 2698
Värdera din bostad

Beskrivning

Tillfälle att förvärva denna makalöst fina 2,5:a med högt och fritt läge i populära Hammarbyhöjden bara några minuter från Södermalm! Bostaden är belägen högst upp i huset med fri utsikt över himmel, takåsar och trädtoppar. Stor balkong i fritt läge där man ostört kan njuta av förmiddagssolen och den fina utsikten! 

Lägenheten är i genomgående mycket gott skick och har varsamt renoverats i fina färg- och materialval. Många fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp och bra vädringsmöjligheter. Charmiga djupa kalkstensfönsterbrädor finns bevarade i alla fönster. Vackra valv är en annan charmig detalj. Vidare erbjuds ett helkaklat stort badrum med bl.a. badkar och vädringsfönster, fräscht arbetskök med stilrena materialval och bra förvaring genom skåp och öppna hyllplan. Vidare erbjuds matsal med matplats för ca 6-8 personer med stort fönster ut mot den fria utsikten, ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och en välkomnande hall med marmorgolv och flertalet garderober. 

Idag disponeras bostaden som 2,5 rum och kök men för den som önskar kan man enkelt göra om matsalen till ett sovrum och därmed nyttja bostaden som 3 rum och kök. Se alternativ planskiss. Observera att all ombyggnation av lägenheten måste godkännas av föreningen.

Det eftertraktade läget och omgivningen ger inget mer att önska, här finns fantastiska förutsättningar för rekreation och fritid, till exemplel Sveriges längsta vandringsled - Sörmlandsleden, dessutom flera elljusspår med skidspår vintertid, två utomhysgym, Nytorpsbadets utomhusbassäng och Hammarbybackens skidanläggning.

Serviceutbudet och kommunikationerna i området är perfekta. Coop Konsum finns vid Finn Malmgrens plan, liksom apotek, 7-eleven, gym och restauranger. Tunnelbanans gröna linje, station Hammarbyhöjden, ligger endast några hundra meter från porten och tar er till Södermalm på ca 5 min och till Centralen på ca 10 min.

Varmt välkommen på visning och fyll gärna i en intresseanmälan direkt i annonsen redan nu för att få löpande information om denna bostad!