BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fredmansgatan 7A ingång Maria Prästgårdsg 2A

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 507
  • 3344
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till eftertraktade Fredmansgatan 7A som ligger där vägen slutar bland alla kullerstensgator på höjden mellan Mariatorget och Slussen. Vacker fastighet anno 1878 där man först passerar huvudentrén på Maria Prästgårdsgata 2A och fortsätter in på den fantastiska innergråden som har gott om soltimmar och som är mycket pittoresk tack vare vårdande händer och engagerade medlemmar. Från innergården nås porten som leder vidare in till denna välplanerade och genomgående lägenhet.

Ett boende som gör det möjigt att sitta på gården och äta middagar med maten levererad direkt genom köksfönstret samtidigt som sovrummet och vardagsrummet ligger högt beläget på våning 2 mot Fredmansgatan som är en lugn återvändsgata. Lägenheten är smakfullt och varsamt renoverad i en lyckad kombination mellan sekelskiftesdetaljer och moderna funktioner. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Mycket välskött och trevlig förening med låga lån. Lugn trappuppgång med bara en lägenhet per våningsplan och totalt tre våningsplan. Välisolerat där man enligt nuvarande ägare mycket sällan hör grannar. Ny säkerhetsdörr från 2016.

Ett boende att trivas och stressa av i, mitt på Söder men i ett oerhört lugnt kvarter. Varmt välkommen på visning!