BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 55, VÅN9

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 5964
  • 176
  • 5794
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Tulo-huset vid Karlbergskanalen och denna arkitektritad drömlägenhet med kungsbalkong och sjöutsikt!

Här bor du näst högst upp på våning 9 i det vackra och anrika Tulohuset som en gång i tiden innehöll Cloettas gamla chokladfabrik. Denna fantastiskt välplanerade lägenhet byggdes 2010 och är genomgående i gott skick med stilfullt inrett kök och badrum. Designen och val av material ger en otrolig kvalitetskänsla. Lägenheten har en lång kungsbalkong med utsikt mot Karlbergskanalen och Stockholm city. En modern öppen planlösning, generösa förvaringsutrymmen och hela fyra stycken stora, spröjsade fönsterpartier som gör att den fullkomligt badar i ljus. Föreningen Brf Bojen 14 som äger fastigheten är mycket välskött och har väldigt god ekonomi vilket återspeglas i den låga månadsavgiften, endast 1 965 kr. Garage finns i huset.

Kliv in och låt dig direkt hänföras av de stora spröjsade fönsterpartierna i fil som ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgången till den magnifika kungsbalkongen i fritt sydöstligt läge med parade balkongdörrar. Här har ni solen hela förmiddagen fram till ca 14.30 under sommarhalvåret. Möjlighet att möblera upp ytan ordentligt med både loungemöbler och grill. Här ser ni både Kungsholmens och Vasastans takåsar med St Erikstornen som lyser upp om kvällarna, in mot citys skyline och för att inte glömma utsikt över Karlbergskanalen från första parkett.

Ett ordentligt kök för den matlagningsintresserade i ett stilrent utförande med integrerade vitvaror av hög kvalitet. Vita skåpsluckor och glasskiva som stänkskydd mot den ljusa bänkskivan ger ett exklusivt intryck. Genomgående ljusa ytskikt med parkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrummet har plats för rymlig soffgrupp samt en naturlig matplats för större sällskap.

Generöst och rofyllt sovrum med plats för såväl dubbelsäng (160 cm) som arbetshörna, stort fönsterparti även här som släpper in ljus till en insynsfri grönska utanför. Gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober längs ena väggen i både hall och sovrum. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd.

Lyxigt renoverat och helkaklat badrum med hotellkänsla och genomgående ljusa färgval. Här får ni både dusch med praktiska duschväggar i klarglas, vägghängd wc, stilren kommod med spegelskåp ovan samt infälld belysning och golvvärme. Här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från tyska Miele

Fastigheten har ett synnerligen attraktivt läge med närhet till Karlbergskanalen med fina promenadstråk och grönområden. Precis runt hörnet finns Västermalmsgallerian och Fridhemsplan med all dess utbud av butiker, restauranger, matvaruaffärer, banker, apotek, Systembolaget mm. En liten promenad bort når du även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken med boulebanor, café och friluftsteater samt det välbesökta Smedsuddsbadet.

Läget är även perfekt för den som vill ha nära till Birkastan/Vasastan med Rörstrandsgatan med sitt täta restaurang och butiksstråk, ca 5 minuters promenad från fastigheten. Kommunikationerna är de bästa i Stockholm med tunnelbanans gröna och blå linje Fridhemsplan samt ett flertal busslinjer (bl.a 1,3,4).

En lägenhet som måste beskådas på plats - välkommen!

- Magnifik kungsbalkong i sydöstligt läge med utsikt över takåsar och vatten!
-Välbevarad charm i spröjsade originalfönster med insynsfri utsikt
-Genomgående vackra och smakfulla ytskikt av hög kvalitet
-Toppfräscht kök och badrum med hög stilkänsla och fina material
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten (Fridhemsplan)
- Solid och förening med god ekonomi och en trevlig grönskande innergård