BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Pokalvägen 5, 3 tr

  • 5 rum och kök
  • 99 kvm
  • Såld
  • 241
  • 6347
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och unik femrummare omgivet av lummig grönska och gedigen sjöutsikt! Här bor du på ett fritt och insynsskyddat läge med stora fönsterpartier i flera väderstreck på en av Stockholms mysigaste öar, Reimersholme, som är en härligt grön oas belägen intill Långholmen och Bergsunds Strand. Direkt närhet till både båtbryggor och badstränder.

Ljus och mycket trivsam lägenhet med bevarad charm - genomgående originalgolv. Ett stort plus i lägenheten är dels den öppna spisen samt de stora fönsterpartierna som släpper in gott om ljus, men inte minst den oslagbara balkongen i väst som erbjuder milsvid utsikt och vackra solnedgångar omgivet av både grönska och vatten!

Vi finner ett helkaklat badrum med såväl badkar, dusch samt vägghängd wc, men även en mindre gästwc i likartat utförande. Trevligt kök från HTH som är fullt utrustat med vitvaror från Electrolux. Här finns gott om förvaringsutrymmen i såväl under som överskåp, beredningsytor samt matplats för 4-6 personer. Stabil och välskött HSB förening med alla stora renoveringar gjorda och en god ekonomi.

Här står en ett magnifikt boende omringad med känslan av småstadsidyll redo för den större familjen att slå sig till ro. En möjlighet som helt enkelt inte får gå er förbi!

- Fantastisk utsikt över Reimersholmes närliggande grönska, vatten och trädtoppar.
- Stor möblerbar balkong i väst med fantastiska solnedgångar!
- Stora härliga ljusinsläpp med sagolika vyer
- Öppen spis i vardagsrum
- Välplanerat kök med gott om arbetsyta och samtlig maskinpark
- Stambytt helkaklat badrum i ljusa färger samt mindre wc
- Genomgående vackra välbevarade originalgolv
- Stabil HSB förening med god ekonomi och de flesta stora renoveringarna gjorda
- På några minuters promenad når man nya Hornstull centrum med ett rikt utbud av service, restauranger och shopping.