BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Hammarbyhöjden

Tidaholmsvägen 31

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 2693
  • 1920
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa gavellägenhet i lugna Hammarbyhöjden! Här bor ni i en välplanerad 2:a med balkong i västerläge. Lägenheten har genomgående ljusa laminatgolv och ljusa ytskick.

Vardagsrummet har gott om ljusinsläpp tack vare sitt stora fönsterparti samt utgången till balkongen. Kring huset ligger ett flertal träd som ger en grön och lummig utsikt. Rummet är lättmöblerat och här finns gott om plats för soffa, matbord samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet kommer man ut på balkongen. Här finns det plats för bord och stolar för 2 personer samt lite odlingar för den som önskar det. Här kan ni njuta av lugnet på kvällarna. Köket är stilfullt renoverat i vitt och valnöt. Här erbjuds gott om arbetsyta samt förvaring i över- och underskåp. Köket är utrustat med gasspis, gasugn, kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Här finns även ett skafferi/städskåp. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har ett stort fönsterparti som skänker ljus åt rummet. Sovrummets förvaring finns i den platsbyggda garderoben. Det finns även plats för en byrå eller arbetsbänk om så önskas. Badrummet är nyligen renoverat och har ett svart mosaikgolv samt vit kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch, kommod, handdukstork samt spegel. I hallen finns det gott om förvaring i de två platsbyggda garberoberna samt avhägning och förvaring vid hyllan innanför dörren. 

 

Här bor ni endast ett stenkast från Hammarbyhöjdens tunnelbanestation samt Finn Malmgrens Plan. Här finns det matbutik, gym, restauranger, apotek och mycket mer.

 

Varmt välkomna på visning.