BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kristineberg

Lidnersgatan 10, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 46.5 kvm
  • Såld
  • 10557
  • 4652
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Kristinebergs högsta punkter finner ni denna drömlägenhet! Med härlig balkong i soligt västerläge med oslagbar utsikt över Mälaren är denna lägenhet något utöver det vanliga! På kvällarna kan ni njuta av fantastiska solnedgångar. Lägenheten är genomgående renoverad med stilrena och moderna materialval samt vitpigmenterat parkettgolv i alla rum. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger endast ett par minuter från lägenheten.

Det första ni möts av i lägenheten är de gudomliga fönsterpartierna i vardagsrummet med utsikt mot vattnet. En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt bra med förvaring tack vare platsbyggda garderober i original. Fint klinkergolv i sten invid hallen. Väl inne i lägenheten finner ni en öppen och social planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket präglas av ett modernt och smakfullt utrustat kök med en exklusiv stenbänkskiva. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Mellan kök och vardagsrum finns  det gott om plats för matbord för ca 6 personer. Vardagsrummet kännetecknas av generösa fönster i två väderstreck med fantastisk panoramautsikt över vattnet. Från vardagsrummet finner ni utgång till den mysiga balkongen i härligt västerläge med magisk utsikt över Mälaren. Här går det att avnjuta en solig eftermiddagskaffe eller varför inte en middag i kvällssolen?

I det ljusa sovrummet finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaring tack vare de rymliga garderoberna. Från sängen ser du ut till den fantastiska utsikten från fönstren som även här går i två väderstreck.

Badrummet som renoverades 2016 är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och matchande mönstrat klinkergolv. Utrustningen består av en vägghängd toalett, ytsmart badrumsskåp, spegelskåp med lampa, golvvärme, dusch samt spotlights i tak.

Varmt välkomna på denna visning! Ett inflyttningsklart boende att trivas i från dag ett!