BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Döbelnsgatan 79, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 2923
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam sekelskiftesvåning belägen på attraktiv adress i hjärtat av trendiga Vasastan. Ultimat läge på Döbelsngatan i en välhållen fastighet anno 1885, på lugn adress men med puls och nöjen runt hörnet. Lägenheten är totalrenoverad till absoluta toppskick de senaste åren där både badrum, kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende!

Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Pampiga dubbeldörrar i original välkomnar er in i denna spatiösa våning. Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra och vitbetsade trägolv och tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom takrosetter, djupa fönsternicher med generösa ljusinsläpp. Takhöjden om ca 3.15 m som skapar en otrolig rymd. Lägenheten har flera stora fönsterpartier i fil med originalbågar och djupa fönsternischar vilket skänker gott om  härliga ljusinsläpp.

Vidare får ni ett lyxigt renoverat kök med härlig bänkskiva i grön marmor tillsammans med ljusgråa luckor och beslag från Superfront. Badrum med hotellkänsla, golvvärme, takdusch och tvättmaskin. Rofyllt sovrum med platsbyggd förvaringslösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inrymmer stora och sociala sällskapsytor och matplats för större sällskap. 

Gott om förvaring finner ni i inbyggda garderober i hallen samt att det även hör även ett rymligt källarförråd om ca 5-6 kvm. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Rådmansgatan samt Odenplan i direkt närhet! Solid och förening med extremt god ekonomi, en väl underhållen fastighet samt underhållsplan och tillgångar i form av lokalintäkter, kvarvarande hyreslägenhet och en trevlig grönskande innergård!

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet som ni inte får missa!

-Topprenoverad sekelskiftesdröm på bästa adress!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 3.15 m vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra vitbetsade trägolv och smakfulla nymålade ytskikt
-Toppfräscht kök med grön marmor och badrum renoverat 2015
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten