BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Kvarngränd 10, 7 tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 8737
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Kvarnholmen och Kvarngränd 10.

På sjunde våningen hittar ni denna välplanerade 2:a på 63 kvm med balkong och utsikt över Stockholmsinlopp. Lägenheten har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På balkongen med dess slående utsikt kommer ni att avnjuta måga kvällar framöver. Lägenheten har genomgånde parkettgolv och ljusa ytskickt. Huset är byggt 2013-2014 och lägenheten är i väldigt bra skick. I och med att den nya Svinderviksbron till Nacka nu är öppen tar du dig till Nacka Forum på 5 min med bil. Under rusningstrafik avgår bussen till Slussen och Nacka var 7:e minut

Bara att flytta in!

Man välkomnas in i den stora hallen med gott om förvaring i två platsbyggda garderober. Från hallen nås badrummet.

Vidare in i lägenheten ligger vardagsrummet och kök i öppen planlösning. De två stora fönsterpartierna skänker ljus åt rummet. Här finns gott om plats för soffa, större matbord samt övrigt möblemang. Köket har gott om förvaring bakom vita över- och underskåp. Ovanför arbetsbänkskivan sitter ett snyggt vitt kakel. För er som älskar att laga mat finns här gott om utrymme för det. Den maskinella utrustningen berstår av kyl/frys, induktionsspis, varmluftsugn, diskmaskin, micro samt kolfilterfläkt. Härifrån når man även balkongen.

Sovrummet har gott om förvaring i en garderobsväggen som skiljs av med vita skjutdörrar. Här finns den plats för dubbelsäng, sängbord samt en byrå om så önskas.

Badrummet är stort och stilrent helkaklat med vita väggar och svart klinkergolv. I badrummet finns WC, kommod, spegel, badkar samt handdukstork. Det finns även tvättmaskin och torktummlare med extra förvaringsskåp över.

Balkongen vetter mot norr och här kan ni förutom njuta av den fantastiska utsikten över Stockholms inlopp även avnjuta kvällssolen. Här finns plats för sittmöbler, bord samt grill.

Läs mer om vad som händer på Kvarnholmen på http://www.kvarnholmen.com/

Varmt välkomna på visningen!