BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökmossen/Telefonplan

Tångvägen 40, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
  • 4370

Beskrivning

RENOVERINGSCHANS! Välkommen till Tångvägen 40, en trea högst upp i huset med ett insynsskyddat läge, högt i tak samt balkong. Lägenheten har en bra planlösning med oanade möjligheter att skapa det boende ni alltid har önskat. Snabbt tillträde är möjligt. 

En mycket ljus och välplanerad trea om ca 58 kvm med en mysig balkong. Bostaden erbjuder stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med original parkett, plats för en rejäl soffgrupp, tv-möbel och även en bra matplats för ca 4-6 personer om så önskas. Från vardagsrummet finner ni utgång till balkong i ett härligt solläge i sydost. Blir det allt för varmt en vacker sommardag finns det möjlighet att dra ner markiserna. Lägenheten har idag ett rymlig sovrum med goda förvaringsmöjligheter även här finns det markis. Bredvid det befintliga köket finner ni en matplats. Detta utrymme gå även att disponeras som ett extra sovrum eller öppna upp till ett större kök. I hallen finns det gott om avhängningsmöjligheter samt säkerhetsdörr. Sätt er egna prägel på bostaden och skapa ditt dröm boende.

Gångavstånd till Telefonplan/Hägerstensåsen, där röda linjens tunnelbana tar dig in till City på ca 15 minuter. Från Tångvägen 40 går ni ca 300 meter till busshållplats Hökmossen, där ni kan ta buss 147 till Liljeholmen.

Varmt välkomna!