BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Hornsgatan 66A

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 2183
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till ett ljust och öppet hem, nyrenoverat och med många möjligheter! Lägenheten har dubbla balkonger och är belägen vid Mariatorget, ett av Södermalms mest eftertraktade områden. Förutom det optimala läget erbjuder lägenheten flera olika disponeringsmöjligheter. Idag används lägenheten som en tvåa, men går enkelt att bygga om till en trea eller minifyra!

- Toppfräscht grundrenoverad
- Öppen, social planlösning
- Möjlig trea eller minifyra
- Rymlig inglasad balkong mot trivsam och lugn innergård
- Fransk balkong mot urbana Hornsgatan
- Fullt utrustat kök och badrum
- Fastighet med hög bekvämlighet
- Välordnad och aktiv förening
- Populära Mariatorget, Södra Stations pendeltåg, T-bana, bussar samt allehanda gemytliga restauranger, caféer samt butiker i området

Nu finns möjligheten till dessa 62 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten präglas av rymliga och sociala ytor med fräscha ytskikt. Nytt parkettgolv för året är genomgående i lägenheten vilket skapar harmoni och en hemtrevlig atmosfär. Goda förvarings- och avhängningsmöjligheter finns i rymlig hall.

Sovrummet ingivs av ett härligt ljusinsläpp från söder med stora fönsterpartier och fransk balkong. Tack vare de väl tilltagna kvadratmeterna kan man enkelt dela av rummet för att skapa ett extra sovrum.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör lägenheten mycket trivsam och öppnar upp för sociala sammanhang. Köket är nyinsatt och fullt utrustat med kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin, fläkt och skåp från Marbodal. Matplatsen rymmer 4-6 personer för trevliga middagar.

Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga och uppskattade balkong. Inglasningen möjliggör nyttjande under större delar av året. God utsikt över föreningens trivsamma innergård med lekplats, välskött grönska och tillhörande utemöbler.

Soffgrupp, tv samt mediamöbel ryms gott och väl i vardagsrum. Finns behov är det fullt möjligt att göra om lägenheten till en minifyra genom att dela av vardagsrummet till ett mindre sovrum.
Badrummet är stort och rymligt med hög bekvämlighetsfaktor då tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk underlättar vardagen. Renoverat och inrett med nya inventarier 2015.