BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna- Skytteholm

Framnäsbacken 9

  • 1.5 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
  • 2646
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Solnas förmodlingen bästa compact-living lägenhet! Här bor du med känslan av 2 rok med närhet till både grönskan och stadspuls!

- Generöst ljusinsläpp genom tre stora fönsterpartier
- Fullt utrustat kök och badrum
- Smart och trivsam sovalkov
- Goda förvaringsmöjligheter
- Renoveringspotential
- Stambytt, äkta förening
- Arenastaden med bland annat Mall of Scandinavia och Friends Arena i närområdet
- Mycket goda kommunikationer med såväl T-bana, pendeltåg, tvärbana samt bussar

Lägenheten öppnar upp mot vardagsrummet med det generösa ljusinsläppet som sträcker sig vägg till vägg. Detta gör att grönskan utanför blir som en del av lägenheten. I vardagsrummet ryms matbord och mindre soffgrupp med mediamöbel. Väggar och golv går i ljusa toner.

I lägenheten finns en rymlig sovalkov som tack vare ett charmigt fönster mot rummet får insläpp av dagsljus, samtidigt som den i övrigt erbjuder total avskildhet. Förvaring finns det gott om både här och i hallen.

Vidare in i lägenheten hittar du köket, som tack vare yteffektivt nyttjande är fullt utrustat. Här finns kyl, frys, diskmaskin*, ugn och häll med översittande fläkt. Förvaring finns i draglådor, skafferi och överskåp.

Även badrummet är i gott skick och fullt utrustat med duschkabin och framdragning för tvättmaskin** finns.

I området finns mysiga Skytteholmsparken, med både utehusgym och caféverksamhet. Även Solnahallen, med sportevenamang och konserter, ligger ett stenkast bort. Från bostaden promenerar du till Solna C på 7 minuter. Därifrån kan du sedan ta tunnelbanan till city på 10 minuter. Arenastaden ligger en kort bussresa från bostaden, där du hittar allt från butiker i Mall of Scandinavia till stora evenemang på Friends Arena!

* Befintlig diskmaskin fungerar ej.
** Tvättmaskin medföljer ej.