BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Atterbomsvägen 28, 2tr

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • 4.850.000 kr / Såld
  • 7149

Beskrivning

Välkomna till denna totalrenoverade drömlägenhet med härligt ljust gavelläge och stor balkong med en fri rogivande sjöutsikt i rakt söderläge. Lägenheten är genomgående renoverad med vitlaserat trägolv i original, nymålade väggar i ljusgrå kulör, nymålat tak samt snickerier inklusive dörrar och samtlig el är omdragen. Tidsenliga funkisdetaljer och en härlig takhöjd med en öppen och social planlösning som skapar rymd. Stort rofyllt sovrum med inbyggd förvaring och plats för dubbelsäng.

Vidare får ni ett lyxigt renoverat bistrokök och badrum med hotellkänsla och hexagon-marmor och takdusch. Lägenheten har ett insynsfritt läge och fri utsikt från samtliga rum mot grönska och takåsar! Ni får en möblerbar inre hall med flera fristående garderober och möjlighet till arbetsplats. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd om 4 kvm.

Kliv ut på den rymliga balkongen i fritt söderläge med sol hela dagarna och möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan om ca 8 kvm. Lägenheten är belägen vid vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har stabil ekonomi. Föreningen har även en gemensam takterass!

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

- Totalrenoverad drömlägenhet med insynsfri utsikt över vatten och takåsar!
- Stor balkong med ett högt, fritt söderläge och sol stora delar av dagen
- Lyxigt hotellbadrum med hexagon-marmor, takdusch samt golvvärme
- Härligt bistrokök med öppen planlösning och samtliga vitvaror
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum
- Stabil Brf med god ekonomi och gemensam takterass
- Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför