BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Nytorget

Åsögatan 170, 2,5tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 7799
Värdera din bostad

Beskrivning

BOSTHLM kan stolt presentera en drömtrea som har allt. Här har arkitekten Jenny Askenfors skapat en fulländad helhet genom att låta smarta funktioner samsas med moderna val av form, material och färg.

Bostaden bjuder på stora, luftiga rum med ljusa väggar och fantastiska ljusinsläpp. Stort vardagsrum där rymd och ljusinflöde från tre fönsterpartier och balkongdörr imponerar. Hela lägenheten ligger i lugnt gårdsläge. Två riktiga sovrum där det större sovrummet erbjuder en rejäl klädkammare som ger gott om förvaringsutrymmen. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här har vi ett hem som med sin smarta planlösning, sitt fina skick, balkong och gårdsläge inbringar lugn, mitt i staden.

Här bor du med ett underbart närområde som erbjuder grönskande natur, mysiga caféer och rogivande promenadstråk längs med vattnet. Vitabergsparken, Nytorget och närliggande gators myllrande utbud av restauranger och barer är bara en del av vad området har att erbjuda. Två stora tips är restaurangerna NOOK och Blue Light Yokohama som båda ligger på meters avstånd från husets entré.

Detta får inte missas, varmt välkommen på visning!

- Hela lägenheten ligger i egen flygel mot gården, där vardagsrummet har fönster i både söder och väst.
- Hemtrevlig sekelskiftescharm genom djupa fönsternischer, spröjsade fönster med spanjolettlås, högt i tak och fint trägolv. 
- Öppen och luftig planlösning som bidrar till ljuset och den fantastiska rymden. Totalt 5 st fönsterpartier.
- Köket är italienskt av märket Varenna, ritat av arkitekten Jenny Askenfors 2009. Fin inredning från Smeg; induktionshäll, kombinerad ugn/ångugn, inbyggd diskmaskin, inbyggd kyl/frys och stenskiva i offerdalsskiffer.
- Fin hall med uppvärmt marmorgolv, skåp, avhängning och spegelvägg.
- Badrum med dold rördragning, badkar, golvvärme och vägghängd toalett. Ritat av Jenny Askenfors 2009.
- Sovrum med dubbelsäng och mycket gott om förvaring genom platsbyggd walk-in-closet med smarta förvaringslösningar.
- Barnrum/Gästrum även det i lugnt läge mot gården och med plats för arbetshörna och förvaring. Sängen på bilden är 90 cm bred.
- Fin balkong i sydvästläge.
- Både vind - och källarförråd.
- Låga månadsavgifter i obelånad förening med mycket god ekonomi och fastighet i gott skick.