BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Mjölnarvägen 18, vån 10/10

  • 2 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 4022
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset på våning 10 av 10 presenteras denna rymliga tvåa i absolut toppskick. Ytor nog för att bygga om till en trea, balkong i söderläge, stort välutrustat badrum med torktumlare, tvättmaskin och badkar, exklusivt kök med all efterfrågad utrustning och marmor-bänkskivor, rymligt sovrum med egen klädkammare, vardagsrum på hela 44 kvm i öppen planlösning mot köket. Allt detta i ett av Stockholms mest attraktiva och expansiva områden.

Central och inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Plats för extra förvaring i garderoben. Här möts man direkt av lägenhetens fantastiska karaktär och moderna intryck. Säkerhetsdörr och exklusivt svart klinkergolv.

Tilltalande vardagsrum med luftiga sociala ytor. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och möjlighet att bygga till ett extra rum - se alternativ planlösning för förslag. Underbara dubbeldörrar till balkongen. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord.

Härlig balkong i söder med gårdsläge.

Trivsamt modernt kök som inspirerar till matlagning och sociala tillställningar. Snyggt Vedum-kök med svarta luckor, vita marmorbänkar, rostfria vitvaror (Siemens), induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Badrum med stilrent helkaklade väggar i vitt, svart exklusivt klinkergolv och fristående badkar. Badrummet är rustat med dusch, wc, tvättställ med kommod, spegel med belysning, samt egen tvättsektion. Tvättmaskin, torktumlare med arbetsyta ovanpå svart bänkskiva samt förvaring i vitt väggskåp. Spotlights i taket samt komfortvärme i golvet.

Stort och harmoniskt sovrum med gårdsläge och egen stor klädkammare med skjutdörr. Här ryms dubbelsäng, byrå och arbetshörna.

Samtliga rum har dimmer till lamputtag med tryckknapp för traditionell glödlampa, vitmålade väggar och parkettgolv (1-stavsgolv från Kährs).

Välkommen på visning!