BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Lindvallsplan 10, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 6442
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett fantastiskt fint och ljust 30-talsboende högt upp i huset på bästa adress vid populära Hornstull, Bergsunds Strand och Långholmens grönska. Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där härlig tidsenlig charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du mycket fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier som ger goda ljusinsläpp.

I det luftiga allrummet finns stora sällskapsytor där plats ges för såväl soffgrupp, stor matplats som sällskapsmöbler, förvaring och inredning. Köket är rymligt med gott om arbetsytor och rikligt med förvaring både genom breda lådskåp och högskåp. All maskinell utrustning finns genom ugn och micro i högskåp, gasplattor, diskmaskin, spisfläkt och inbyggd fullstor kyl/frys. Bänkskivor av massiv ek. Sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med gott om plats.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- 30-tals charm genom spröjsade fönster, vacker stavparkett i original och välplanerade ytor.
- Stilrent kök med all tänkbar utrustning. Stora arbetsytor och rikligt med förvaringsmöjligheter.
- Riktigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängen i dag är 140 cm bred, fönster och plats för ytterligare inredning/möblering.
- Stambytt helkaklat badrum med gott om plats.
- Inre halldel med två klädkamrar ger gott om förvaring.
- Direkt utanför lägenheten finns trapphusets vädringsbalkong i soligt läge med dag- och eftermiddagssol.
- Stambytt fastighet i gott skick utan nära förestående större renoveringar.
- Välskött förening utan avgiftsförändringar nära förestående.
- Ett av områdets trevligaste adresser med direkt närhet till vatten längs Bergsunds - och Hornstulls Strand, Långholmens och Reimersholmes grönska och vatten, populära restauranger som Barbro och HO´s, caféer, Hornstulls galleria och populära Bio Rio.