BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Långholmsgatan 13, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 4071

Beskrivning

Varmt välkommen till ett fantastiskt fint och ljust sekelskiftesboende högst upp i huset på bästa adress vid glödheta Hornstull med härlig balkong som har sjöutsikt, optimal planlösning med ca 3 meter i takhöjd, vackra ytskikt samt badrum och kök i toppklass! Denna arkitektritade lägenhet är helt nyrenoverad med stilsäker inredning och unik känsla. Välskött förening och fastighet anno 1913.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där härlig sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du mycket fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier som ger goda ljusinsläpp och med rogivande placering mot innergården.

I det luftiga allrummet finns stora sällskapsytor och en fungerande kakelugn samt anslutning till balkongen. Bra förvaring finns i inbyggd garderob och man kan även inrymma hyllor, säng och arbetshörna på ett smart och smakfullt sätt som framgår på bild. TV och mediamöbel kan placeras där arbetshörnan finns idag. Allrummet har en halvöppen planlösning mot det exklusivt renoverade köket med bl.a stenbänkskivan Azul Valverde samt skåpsfronter och beslag från Superfront. Här finns gott om arbetsytor och skåpsförvaring, moderna integrerade vitvaror i form av diskmaskin, kyl / frys (SMEG) och ugn / spis (oanvända). Fräscha och helkaklade badrum med dusch och wc separat.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Toppfin och ljus
- Sekelskfiteslägenhet
- Högst upp i huset
- Solig balkong med sjöglimt
- Fungerande kakelugn
- Optimal planlösning
- Generös takhöjd om ca 3m
- Exklusivt renoverad
- Smarta förvaringslösningar
- Välskött fastighet och stabil förening
- Stor grönskande innergård
- Bästa adress vid glödheta Hornstull med all tänkbar service och kommunikationer runt hörnet