BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Bergsundsgatan 7, 5/6tr

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 4824
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett unikt tillfälle att förvärva ett omsorgsfullt renoverat hem, fritt från insyn, näst högst upp i huset med hiss och en storslagen balkong (ca 5,2x1,2 m) med sol från morgon till ca 13:00. Lugnt skyddat gårdsläge med lummig grönska skärmar av stadens puls.

Väl inne i lägenheten finner du välbevarade tidsenliga detaljer i fin harmoni med modern charm. Boendet karakteriseras av välbevarad fiskbensparkett, generös takhöjd, vackra ljusinsläpp, speglade pardörrar, spröjsade innerdörrar med både glas och överljus. Ytorna är omsorgsfullt renoverade i stilfulla materialval och en sober färgsättning (2011). Toppfint kök där inredningen andas elegans och kvalité med luckor och beslag i tidsenlig stil och vitvaror av högsta prestanda och kvalité. Som om detta inte vore nog, kan denna bostad även stoltsera med ett stort, öppet och ljust vardagsrum. Två avskilda sovrum och rikligt med inbyggda garderober ger gott om ytor och förvaring för den lilla familjen.

Bostadens närområde har ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen. Både populära restauranger och grönområden finns i direkt närhet.

Här möts charmigt 30-tal och modernt på bästa sätt,

- Näst högst upp i huset (5/6 tr)med hiss och en storslagen balkong (ca 5,2x1,2 m) med sol från morgon till ca 13:00.
- Lugnt skyddat gårdsläge med lummig grönska skärmar av stadens puls.
- Boendet karakteriseras av välbevarad fiskbensparkett, generös takhöjd, vackra ljusinsläpp, speglade pardörrar, spröjsade innerdörrar med både glas och överljus.
- Ytorna är omsorgsfullt renoverade (bredspacklade) i stilfulla materialval och en sober färgsättning (2011). Under renoveringen byttes all el till jordad samt att alla kablar frästes in i vägg.
- Renoverat kök från 2011 (Vedum) med diskmaskin. Kylskåp från Miele och gasspis från Smeg.
- Renoverat badrum (2011) med tvättmaskin.
- Säkerhetsdörr installerad 2013.
- Totalt 3 st inbyggda garderober samt ytterligare ytor för lösa garderober ger gott om förvaring.
- Vackra ljusinsläpp genom flera fina spröjsade fönster
- Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 10 kvm golvyta, snedtak.

Varmt välkommen på visning!