BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Tjärhovsgatan 22

  • 1 rum och kök
  • 19 kvm
  • Såld
  • 4013
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina pärla i fint skick och stort badrum, omgiven av några av Södermalms mest eftertraktade knytpunkter.

Huset byggdes 1940 och är funkisinspirerat till sin design med en glasad hiss utefter fasaden från vilken du har en fantstisk utskikt över Katarina kyrka och de välbevarad kulturkvarteren.

Fastigheten är välrenoverat i tidstypisk stil och färg med välbevarade detaljer. På baksidan finns en stor och lummig innegård med utemöbler och cykelförvaring som disponeras av medlemmarna.

Huset ligger i lugnt läge med fantastisk utsikt över Katarina kyrka och dess lummiga omgivning men bara ett stenkast från Söders pulserande liv. Nära till allt, du hittar sköna promenader bland söders kulturhus, ett rikt utbud av designaffärer och otaliga mysiga krogar.

För den matintresserade är små delikatessaffärer och inte minst Söderhallarnas utbud en frestelse utöver det vanliga. Kulturlivet är intensivt med Teatrar, Biografpalats, Klubbar och närheten till det anrika Mosebacke som en extra krydda.

Det är nära till allmänna kommunikationer; T-banan från Medborgarplatsen når du på två minuter och alla bussarna från Tjärhovsplan på tre minuter. Behöver du använda pendeltåg tar en promenad till Södra Station ca 10 minuter.

- Smart planerad lägenhet i fint skick och med stort badrum.
- Här bor man i lugnt gårdsläge omgiven av några av Södermalms mest eftertraktade knytpunkter.
- Kök erbjuder både över och underskåp, vask, kyl med frysfack samt häll med två plattor.
- Hall med gott om förvaring.
- Stort helkaklat badrum med separat dusch.