BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Wollmar Yxkullsgatan 15 D, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 4979
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga sekelskifteslägenhet med optimal planlösning! Lägenheten ligger i gårdshuset mot den trevliga innergården. Ett bättre läge på Södermalm är svårt att hitta. här har du nära till allt, Mariatorget, Slussen, Medborgarplatsen och Mosebacke, allt ligger inom gångavstånd!
Välskött och lågt belånad förening!

Fantastisk sekelskiftestvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Lägenheten har genomgående ljusa väggar, vackra bevarade furugolv samt generös takhöjd.

Hallen välkomnar med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns en gäst WC.

Från hallen kommer vi in i det öppna ljusa vardagsrummet som i sin tur ger access till köket. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger lägenheten en social karaktär! Vardagsrummet har en mycket bra storlek med utrymme för soffgrupp för trevliga filmkvällar.

I köket finns gott om förvaringsutrymmen och förutsättningarna för att tillreda trevliga middagar är mycket goda. Här finns all maskinell utrustning och diskmaskinen underlättar i vardagen. De stora fönsterpartierna bidrar till mycket naturligt ljusinsläpp. I köket finns matplats för 4-6 matgäster.

Sovrummet är rymligt och har goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och här finns också gott om utrymme för garderober om så önskas. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Det smakfulla badrummet är inrett i ljusa kulörer och har ett vackert bevarat fönster vilket bidrar till sekelskiftescharmen.

Utanför badrummet finns ett litet rum som lämpar sig perfekt som barnrum, arbetsplats eller walk-in-closet!