BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Karlbergsvägen 68

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 2872
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem till denna ljusa och genomgående 3:a anno 1931.

Lägenheten är ypperligt belägen i vacker fastighet, arkitektritad av en av 1900-talets främsta arkitekter - Cyrillus Johansson (1884-1959).

Här bor du på lugn gata, men med stadens myllrande puls runt hörnet. Området kring Birkastan brukar ofta kallas för "Lilla Paris" och det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör stämningen kring dessa gator så gemytlig. Kanske är det blandningen av små udda butiker, restauranger, mysiga caféer och bagerier som bidrar till den levande atmosfären och den härliga "utomlandskänslan". Trots pulsen, infinner sig lugnet så fort du når det eftertraktade läget på Karlbergsvägen, där fridfull tystnad och grönska råder.

Väl inne i lägenheten erbjuds alla rätta attribut, stora spröjsade treluftsfönster, spegeldörrar och fin fiskbensparkett. Stilsäkert, elegant och smakfullt med en ljus och stilren färgsättning. Det generösa ljusinflödet tillsammans med rymden skapar en hög trivselfaktor. Köket löper längs ena väggen med tillhörande köksö längs den andra väggen. Badrummet renoverades under 2014 och är helkaklat samt utrustat med tvättmaskin. De två sovrummen känns ombonade och rogivande i tyst gårdsläge. Listan på kvalitéer i detta boende kan göras lång.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med två busslinjer utanför porten samt T-bana och pendeltåg några minuter bort.

Varmt välkommen på visning!

- I lugnt, tyst och rogivande gårdsläge.
- Både vardagsrummet och sovrummet erbjuder spröjsade treluftsfönster.
- Genomgående charmiga attribut genom stora spröjsade fönster, spegeldörrar och fin fiskbensparkett som alla hör epoken till.
- Smart planlöst där vardagsrummet rymmer både matplats och sällskapsdel, vilket bidrar till den trivsamma och sociala atmosfären.
- Båda sovrummen ligger avskilt i tyst gårdsläge.
- Renoverat (sep 2014) och helkaklat badrum med modern inredning och tvättmaskin.
- Renoverat och stilrent kök med smakfull inredning, integrerad kyl/frys, induktionshäll och varmluftsugn samt köksfläkt. Här finns även en infälld diskho samt integrerad diskmaskin.
- Två inbyggda klädkammare finns i passagen in till vardagsrummet.
- Nyttjanderätt till vindsförråd om ca 5 kvm.
- En av få föreningar privilegierad med en egen trädgård framför fastigheten och för att inte glömma, föreningens trivsamma bakgård som är utrustad med trädgårdsmöblemang - perfekt för frukost eller middag ute!
- Stabil, stambytt och engagerad Brf i välskött fastighet. Mycket god ekonomi med endast 1.9 mkr i skulder och ca 1 mkr i kassa.
- Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss, T-bana samt pendeltåg.