BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haga Norra

Råsundavägen 26

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 3906
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till rogivande Råsundavägen 26 och till denna väldisponerade 3:a.

Väl inne i lägenheten finner ni härliga umgängesytor i en välplanerad och genomgående planlösning där smakfull ekparkett kombineras med ljusa väggar och generösa ljusinsläpp. Luftigt och inbjudande!

Köket har full maskinell utrustning och god förvaring bakom vita skåp och lådor samt utrymme för en matplats intill fönsterpartiet. Vidare finner ni två ombonade sovrum med plats för dubbelsäng, ett trivsamt och stort vardagsrum samt två fräscha badrum varav det ena utrustat med tvätt- och torktumlare. Med utgång från köket nås den möblerbara och rymliga balkongen som vetter ut mot grönska och lugn. Passar er som har högt ställda krav på skick och standard och som söker ett inflyttningsklart och trivsamt boende!

Här bor ni i lugna kvarter med närhet till allt som kan tänkas behövas, butiker, kommunikationer och grönområden – allt på ett bekvämt avstånd!

Varmt välkomna på visning!

- Ett trivsamt och inflyttningsklart familjehem med goda svängrum i välplanerade 86 kvm
- Stilfullt kök med charmig inredning och kvalitativ maskinell utrustning med kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Bra förvaring bakom vita skåp och lådor samt smakfullt kakel ovan den vackra arbetsbänken i granit
- Underbar och möblerbar balkong i soligt söderläge
- Två trivsamma sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaringsmöblemang
- Två fräscha badrum, det ena med dusch och det andra med badkar, tvättmaskin och torktumlare
- Tillhörande lägenheten finns ett rymligt vindsförråd för god förvaring
- Tillgång till garage- och MC-platser, normalt finns lediga platser i föreningen
- Runt hörnet finns flertalet restauranger, dagligvaruhandel, kemtvätt, kiosk, frisör mm. Närhet till både förskola och skola
- Utmärkta kommunikationer med både buss, pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. In till city tar du dig med pendeltåg från Solna stn på ca 7 minuter. Stationen nås med fem minuters promenadavstånd från bostaden.