BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan/Midsommarkransen

Tellusborgsvägen 90, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 694
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges unikt tillfälle att förvärva en stilsäker designlägenhet, belägen i gammal kontorsbyggnad som totalrenoverades 2012 till nyproduktion!  

På våning fyra, i ett högt och soligt söderläge finner du denna moderna 1,5:a med alla önskvärda bekvämligheter och finesser. Lägenheten är stilfull med en mörk valnötsparkett som smakfullt bryter av mot vita väggar. Det stora fönsterpartiet låter ljuset finna sin väg över den mörka valnöten och bidrar till den eleganta och enhetliga känslan. Inredningsmöjligheterna i det öppna allrummet gör det möjligt att, med enkla medel, sätta sin egen prägel på boendet. Här finns plats för både umgänge och vila med en rogivande och avskild sovalkov samt en rymlig balkong med sol hela dagen. Behagligt boende med låg avgift samt diskmaskin och installationer för tvättmaskin. I huset finns dessutom en nybyggd träningsanläggning med förmånliga priser för föreningens medlemmar samt garage med lediga platser. 

Det svårslagna läget i hjärtat av Telefonplan erbjuder närhet till både citypuls, nöjen samt fantastiska grönområden. Här finns rogivande motionsslingor och badchanser vid Vinterviken, populära och prisbelönta restauranger för goda middagar samt övrig nödvändig service såsom matbutiker och apotek. Här har mycket planerats och hänt senaste åren och mer är på gång. Ett hem att trivas i helt enkelt!

-Stilren designlägenhet 2012
-Låg avgift
-Högt läge med hiss
-Balkong med sol nästintill hela dagen
-Stabil och engagerad Brf med god ekonomi
-Tyst och rogivande gårdsläge
-Träningsanläggning och garage i samma hus
-Bara tio minuter till Slussen
-Diskmaskin och förberett för tvättmaskin
-Toppmodernt hem som måste upplevas