BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 59

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 2600
  • 195
  • 1758
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Ljus, fräsch och renoverad etta som erbjuder allt man kan önska sig. Mycket låg månadsavgift där fiber dessutom är inkluderat. Gedigen bostadsrättsförening med låg belåning och engagerad styrelse. Bostaden har attraktivt läge med närhet till Årstaviken, Årsta torg och Gullmarsplan. Missa inte möjligheten!

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp till resterande del av lägenheten. Invid hallen finns originalgarderober med överskåp som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenhetens allrum erbjuder stora fönsterpartier som bidrar till bostadens ljus med gott om plats för säng, soffa och matbord. Renoverat kök med praktiska förvaringsmöjligheter och gott om arbetsytor. Här finns kombinerad kyl/frys, diskho och häll med tillhörande ugn. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med duschhörna, förvaring, handfat och WC. Genomgående bevarat originalgolv och ljusa väggar.


- Balkong i sydvästläge
- Gott skick
- Renoverat kök
- Stambytt badrum
- Generös takhöjd
- Årstaparkett
- Bevarade originalgarderober
- Naturnära läge
- Källarförråd
- Stabil förening

 Allmänt om Sköntorpsvägen
På Sköntorpsvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Ett stenkast bort erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.