BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Sveavägen 133, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 2699
  • 260
  • 6292
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna härligt ljusa och välplanerade 3:a.
Från sovrummet nås våningens underbara balkong som har massor av sol samt ett fritt och idylliskt gårdsläge högst upp med bara himlen ovanför.
Oerhört centralt och attraktivt belägen innerstadsvåning i populära Vasastan, endast ett stenkast från lummiga oasen Vanadislunden och bara ett par kvarter till Odenplan. Bostaden har ett lugnt och trevligt läge i lugnt kvarter och bekväm närhet till precis allt man behöver och kan önska sig. I närområdet finns både bra shopping, fräscha gym, mysiga kaféer, restauranger och barer, mycket god kollektivtrafik med både tunnelbana, många bussar, samtliga pendeltåg och Arlanda Express samt även ett flertal stora grönskande parker och Brunnsviken runt hörnet.
Trevlig e20-talsvåning som är både vacker, representativ, snygg och varmt hemtrevlig med bevarad tidstypisk äldre charm i form av bl a av fiskbensparketter, originalfurugolv, höga golvsocklar, breda fönsterbänkar, djupa fönsternischer och spröjsade fönsterglas samt en rejäl takhöjd som ger bostaden en tilltalande rymd och luftighet.
Lägenheten är i bra skick med säkerhetsdörr, snyggt kök med komplett vitvarupark samt fräscht duschrum/wc med lyxig tvättmaskin. Väldigt yteffektiv och lättmöblerad som på bra vis rymmer allt och består av ett stort vardagsrum, ett funktionellt kök, matplats, ett bra sovrum för dubbelsäng, en hall för ytterkläder, ett väldisponerat duschrum/wc samt en rejäl balkong samt ett mindre sovrum för barn eller gäster som även kan nyttjas som kontor.
Trevligt trapphus i bra skick skvallrar om en förening med omfattande renoveringar genomförda, däribland stambyte, vilket innebär att huset nu är i gott skick.
En gammal, välskött och äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låg skuldsättning som äger den friköpta tomten, d v s ej tomträtt och således ingen tomträttskostnad.

Varmt välkommen på visningarna och att höra av dig med eventuella frågor!

BOSTADENS LÄGE
Bostaden har ett av Stockholms innerstads mest attraktiva lägen, av flera olika anledningar.
Dels tack vare bostadens fridfulla och helt ostörda läge mot en lugn innergård som är härligt lummig under sommarhalvåret.
Dels tack vare bostadens höga, fria och ogenerade toppläge allra högst upp i huset, med rogivande utsikt mot grönska, takåsar och himlen.
Dels tack vare den optimala kombinationen av ett tyst boende och ett centralt läge med skön innerstadspuls och tidsbesparande närhet till precis allt man behöver och kan önska sig.
Dels tack vare det strategiska läget i populära Vasastan, mellan Vanadislundens idylliska grönska och Odenplans pulserande hjärta, med bekväm närhet till allt det bästa stadsdelen har att erbjuda.
Bostaden erbjuder alltså det bästa av två världar, i form av ett rofyllt och tryggt boende i lugna kvarter och tillgången till stadsdelens härliga innerstadsatmosfär och till allt det bästa den har att erbjuda