BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Birger Jarlsgatan 109D

  • 1 rum och kök (möjlig 2a)
  • 39 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoveringsmöjlighet på bästa adress, bottenvåning beläget i lugnt gårdshus med låg avgift i stabil förening - på uppdrag utav Brf Birger Jarl 109 så upplåts nu denna tidigare hyresrätt till en ny ägare. Lägenheten ligger på attraktiv adress i välbehållen sekelskiftesfastighet från 1903 med samtliga fönster mot den grönskande innergården. Med ett lugnt och tyst läge i gårdshus men med puls och nöjen runt hörnet.

Lägenheten som disponeras som 1 rum och kök om 39 kvm idag går att bygga om så man får ett sovrum genom flytt av kök. Här har ni stor potential med välbevarad charm och stora fönsterpartier som släpper in bra med ljus och rofylld utsikt över den välskötta innergården. Väl inne i lägenheten finner ni en mycket väldisponerad planlösning med genomgående ljusa väggar och golv och en generös takhöjd som skapar en otrolig rymd. Gott om plats för avhängning i hallen och plats för skrivbord / hemmakontor i den inre hallen. Köket är rymligt och väl planerat med gott om plats för större matbord.

Köket har vita skåpsluckor, rostfri bänkskiva, kyl/frys, fläkt och spis funktionellt men i behov av en uppdatering. Fint bevarat fönsterparti ut mot den inre hallen och stort fönsterparti mot gården. Vidare in i lägenheten finner ni ett rymligt och ombonat vardagsrum med gott om plats för soffa, säng och övriga trivselmöbler. Stort härligt fönsterparti som fint ramar in grönskan utanför. Badrummet är helkaklat i ljusa färger och utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och dusch. Tvättstugan är beläget i gathuset. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd i gårdshuset och egen vinkällare samt cykelförråd en trappa ned. Säkerhetsdörr finns även installerad.

Här bor ni i en stor och stabil förening med låga avgifter och välskött fastighet. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar i direkt närhet samt grönområden som Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken. Bo i ett av Vasastans trendigaste områden med bra utbud av restauranger och service i närmrådet. Lägenheten passar både för singel som för paret. Välkommen på visningarna - tillträde omgående möjligt!

- Renoveringsmöjlighet - välbevarad charm och högt i tak vilket skapar rymd!
- Lugnt läge mot grönskande gård vilket gör det tyst och rofyllt
- Genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier som släpper in ljus
- Stort kök med gott om plats för matbord och möjlighet och bygga om till sovrum
- Plats för förvaringslösning i hallen samt tillhörande stort vindsförråd
- Rymligt vardagsrum med plats för dubbelsäng, soffa och trivselmöbler
- Stabil förening med trevlig innergård, vinkällare, låg avgift och belåningsgrad om endast 1 628 kr / kvm
- Bo med ett av Vasastans bästa lägen nära både stan och härliga grönområden