BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksbacken 6, 5tr

  • 4 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • 7.020.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med attraktivt gavelläge intill Mälaren ligger denna ljusa och perfekt planerade 4:a med sjöutsikt. Bostaden har utgång till en stor solig balkong, en magisk plats för avkoppling och att njuta av för- och eftermiddagssolen samt den hänförande utsikten över Mälarens båttrafik. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Välutrustat kök i öppen planlösning och två stora badrum med både dusch och badkar. Bostaden har även 3 rymliga sovrum, alla perfekt utplacerade och lätta att möblera. Förvaringsytorna är verkligen optimala med både klädkammare och inbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder.

Bostaden är verkligen perfekt planerad för en barnfamilj med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv och ljust målade väggar. Allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig. 

Generellt om lägenheten

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt ljust vinkelkök med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl, frys (2022), diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn i högskåp. Generösa arbetsytor med passande kakel ovanför. Här finns även matplats för stora sällskapet som är fint placerad vid kökets fönsterpartier med fri utsikt över Sjöviksbacken.

Vardagsrum – Underbar atmosfär 
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen 

Balkong - Magisk sjöutsikt
Från vardagsrummet når man en rymlig balkong som blir en naturlig förlängning av rummet. Här kan man med fördel njuta av underbar sjökontakt i bästa solläge. Plats finns för matbord eller loungemöbler.

Sovrum 1 - Egen klädkammare/arbetsrum
I direkt anslutning till vardagsrummet ligger ett ljust sovrum med plats för enkelsäng och access till en stor klädkammare som idag nyttjas med fördel som kontor. Sovrummet passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 2 & 3 – Bra möblerbarhet
På andra sidan lägenheten ligger två stora sovrum, båda i ostört läge mot gården och kan möbleras med dubbelsäng. Det större rummet har plats för extra garderober och arbetsplats med underbar sjöutsikt. Sovrum 3 har goda förvaringsytor via en stor garderob med skjutdörrar.

Dubbla badrum - Problemfria mornar
Lägenheten har två badrum med helkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Det större badrummet är utrustat med wc, badkar, handdukstork, tvättställ med tillhörande underskåp samt ett badrumsskåp. Här finns även även tvättmaskin (2016) och torktumlare under praktisk bänk yta med förvaring ovanför. Det andra badrummet har dusch, wc och tvättställ med tillhörande underskåp.

Hall - Välkomnande
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger vackert ekparkettgolv. Förvaringen är den bästa med både stor inredd klädkammare och platsbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

FörrådTill lägenheten hör ett rymligt källarförråd.