BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 6, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 4909
  • 94
  • 3653
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset med magisk mildvid fri utsikt över Stockholm. Bostaden ligger med ostört gårdsläge och har perfekt planerade ytor med både gavelläge och stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över Stockholm så långt ögat når. Här finns även utgång till en stor solig balkong med utsikt åt fyra väderstreck vilket gör att man kan njuta av solen både morgon och eftermiddag/kväll och ostört blicka ut över över Stockholms takåsar.     

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som passar väl ihop med de sobra nymålade väggarna. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

På Sturehillsvägen har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med underbart gavelläge och gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Stora fönsterpartier medför rikligt med ljusinsläpp och erbjuder underbar utsikt över stans takåsar. Härifrån nås även den stora balkongen. Ytorna i vardagsrummet är luftiga och här kan man med enkla medel bygga ytterligare ett sovrum vid behov. Se alternativ planskiss. 

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor (8kvm) solig balkong som har makalös utsikt i fyra väderstreck. Här kan med fördel njuta av sommaren ostört på första parkett och blicka ut över Stockholm med flertal kända landmärken i blickfånget. Balkongen vetter mot öster och tack vare balkongens smarta placering förbi gaveln på huset så kan man njuta av solen både morgon och eftermiddag/kväll. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har vita stilrena köksluckor med goda arbetsytor med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn. Härligt fönsterparti med fri utsikt som gör matlagning till ett rent nöje. 

Sovrum - Ostört läge
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge med två generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp. Förvaringen är den bästa med 2st rymliga garderober och en rymlig walk-in-closet med platsbyggd förvaring som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum - Stilrent och påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grafitgrått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp (2020) samt dusch. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkyta med förvaring ovanför. 

Hall - Inbjudande hall med bra förvaring
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en inbyggd garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd om cirka 4 kvm.