BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, vån 21

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • 9.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet belägen på våning 21 med magnifik utsikt över Stockholm! Här bor du i en fantastisk lägenhet med optimal planlösning och två badrum. Här kan ni med enkla medel göra om lägenheten till 5 rok. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaring samt två badrum. Vidare in i lägenheten möts ni av ett fantastiskt rum som idag används som vardagsrum. Här får ni utan några problem plats med större soffgrupp, middagsborg och övrigt möblemang. Inte nog med att det finns flertalet fönster som släpper in ett fantastiskt ljus och en makalös utsikt finner ni även en fransk balkong. Detta rum är utan tvekan lägenhetens hjärta och samlingspunkt för hela familjen! Ni kan med enkla medel ändra planlösningen så ni får ett sovrum till i vardagsrummet. Förslagsvis vid den delen där matdelen idag är (se alternativ planritning). Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har gott om förvaring bakom vita köksluckor. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn och fläkt. 

Lägenheten är utrustad med tre sovrum. Det ena sovrummet når ni via köket och har gott om plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang. Här finner ni även en fransk balkong. Vidare in i lägenheten förbi vardagsrummet når ni lägenhetens övriga sovrum. Ett av sovrummen används idag som kontor men passar lika bra som barnkammare eller sovrum. Sist men inte minst finner ni master bedroom som även detta rum har en fransk balkong. Detta rum har en garderobsvägg som sväljer en hel del förvaring. Här kan ni möblera fritt. Gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Passagen in till master bedroom har plats för garderober. 

Lägenheten är utrustad med två badrum. Båda är hel är helkaklade. Det ena badrummet är utrustat med badkar, handfat, wc, förvaring samt tvättpelare. Det andra badrummet har dusch, wc och handaft. 

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokaler: Topplokalen på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm är fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem. I föreningen finns även tillgång till två övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Söders bästa utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

-Magisk utsikt över Stockholm på våning 21!
-Smart planerad lägenhet med tre franska balkonger.
-Eftertraktad förening med bl.a. relaxavdelning, topplokal och två takterrasser.
-Belägen mitt på centrala Södermalm med tillgång till Söderhallarna, tunnelbana, pendeltåg och bussar inom några minuter.