BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ralångsvägen 1A, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 3316
  • 24
  • 2079
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu!
Här bor du i en unik, ljus och väldisponerad trea (alternativ fyra) i gavel med högt läge. En lägenhet för dig som söker det extra så som dubbla balkonger, magisk utsikt, två duschrum samt stor gemensam takterrass och garage i huset. 

När du kliver in i bostaden möts du av en slående utsikt från alla rum. Den sociala ytan om hela 35 kvm i gavelläge med stora fönsterpartier erbjuder ett fint ljus och en känsla av rymd. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord för de stora middagarna. Härifrån nås båda balkongerna som erbjuder ett soligt sydväst läge med sol hela dagen och kvällen. Den ena balkongen (12 kvm) är inglasad och blir till ett extra rum med plats för både bord och stolar samt växter. Den andra balkongen (14 kvm) är delvis inglasad och även den rymmer balkongmöbler och växter. Utsikten är magisk över takåsarna och längre därtill. 

Köket är rymligt med plats för matbord och stolar. Utrustat med dubbel kyl/frys i rostfritt material, diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt samt en extra ugn med kombinerad micro. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Ljusinsläpp och härlig utsikt från stort fönsterparti. Från köket nås en av lägenhetens sovrum som idag disponeras som arbetsrum/ gästrum. Rummet ligger i gavel och har två fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Det andra sovrummet är stort med plats för dubbelsäng samt annat möblemang om så önskas. Här finns en rymlig garderob med tillhörande Elfa- inredning och praktiskt med skjutdörrar. I anslutning till sovrummet ligger klädkammaren för ytterligare förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, komod, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och dusch med glasväggar. Möjlighet till badkar finns. Utöver detta badrum finns dessutom en separat wc med dusch. Entrén är rymlig med goda förvaringsmöjligheter och klinkergolv som avgränsar lägenhetens resterande ekparkettgolv. Säkerhetsdörr är installerad.

I fastigheten finns barnvagnsförråd på -1tr, cykelrum finns på gården och i garaget på Ralångsvägen. Föreningen har en mycket fin takterrass för medlemmarna att utnyttja. 

- Unik bostad
- Magisk utsikt från alla fönster 
- Enkelt att göra om till 4:a (Se alt.planritning

- Två balkonger 14 kvm & 12 kvm 
- Högt belägen med utsikt
- Insynsskyddad
- Påkostade materialval
- Två badrum med dusch 
- Hiss
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Optimalt läge med goda kommunikationer
- Mycket bra förvaringsmöjligheter 
- Välskött förening som äger marken 
- Gemensam terrass
- Garage i huset 
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs Årstaviken
- Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Närhet till Globen

Allmänt om området
Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten kan du enkelt promenera till Årstaviken. Där finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.