BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

gudö

Gudö Gårdsväg 9A

  • 5 rum och kök
  • 135 kvm
  • 3823
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett trevligt gavelradhus som fortfarande andas nytt och är fritt från biltrafik. 
På Gudö Gårdsväg 9A ligger detta populära hus vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Här disponerar du en yta om 135 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 5 rum och kök och en parkeringsplats för elbil ingår i avgiften. Med uteplats och gräsmatta på två sidor om huset så har du alltid ett bra solläge. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i.

ENTRÉPLAN


Rymlig hall med praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder bra ytor för av hängning av ytterkläder. Klinkergolv i mörkgrå nyans med golvvärme och vitmålade väggar.

Välplanerat kök i tidlösa materialval samt full maskinell utrustning i rostfritt utförande. Inbyggd Micro och ugn i arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Matplats för 4-6 personer trevligt placerad invid fönsterparti.

Via köket når man vardagsrummet vilket ger bra sociala ytor att umgås på. Gott om plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang. Stora fönsterpartier och en altandörr som tar dig ut till baksidan med stor altan och gräsmatta i sydvästläge.

Helkaklat badrum i väl tilltagen storlek med ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med en wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, badkar, överskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt en värmepanna.

Bra förvaringsmöjligheter i förrådsutrymme under trappan som sedan visar dig vägen upp till övre plan där det även går en trappa upp till vinden med goda förvaringsmöjligheter.

 

ÖVRE PLAN

Luftig hall som ger en bra överblick över samtliga rum, här finns även en rymlig klädkammare och en vindslucka upp till vinden.

Stort allrum som idag används som ett vardagsrum men som även kan inredas till ett extra sovrum vid behov.

Sovrum 1 ligger direkt till höger om trappan, väl tilltaget med gott om plats för en dubbelsäng samt annan möblering. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober.

Sovrum 2 & 3 i bra storlekar med plats för säng och annan möblering. Båda sovrummen är utrustade med två garderober.

Helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Här finns en wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med glasväggar.

 

 

 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Lägenhetsnummer E1. Föreningen Brf Gudö Äng.

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas. Eldstad: nej.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump.

TV- och internetanslutning

fiber.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 4 490 kr.

Driftskostnad

Totalt 2 529 kr/mån (30 353 kr/år) varav el 2 127 kr/mån, vatten/avlopp 232 kr/mån, övrigt 170 kr/mån. Antal personer: 4. Försäkring tillkommer med ca 2568kr per år.