BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gudö

Gudö Gårdsväg 9A

  • 5 rum och kök
  • 135 kvm
  • 5463
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett trevligt gavelradhus som fortfarande andas nytt och är fritt från biltrafik. 
På Gudö Gårdsväg 9A ligger detta populära hus vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Här disponerar du en yta om 135 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 5 rum och kök och en parkeringsplats för elbil ingår i avgiften. Med uteplats och gräsmatta på två sidor om huset så har du alltid ett bra solläge. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i.

ENTRÉPLAN


Rymlig hall med praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder bra ytor för av hängning av ytterkläder. Klinkergolv i mörkgrå nyans med golvvärme och vitmålade väggar.

Välplanerat kök i tidlösa materialval samt full maskinell utrustning i rostfritt utförande. Inbyggd Micro och ugn i arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Matplats för 4-6 personer trevligt placerad invid fönsterparti.

Via köket når man vardagsrummet vilket ger bra sociala ytor att umgås på. Gott om plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang. Stora fönsterpartier och en altandörr som tar dig ut till baksidan med stor altan och gräsmatta i sydvästläge.

Helkaklat badrum i väl tilltagen storlek med ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med en wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, badkar, överskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt en värmepanna.

Bra förvaringsmöjligheter i förrådsutrymme under trappan som sedan visar dig vägen upp till övre plan där det även går en trappa upp till vinden med goda förvaringsmöjligheter.

 

ÖVRE PLAN

Luftig hall som ger en bra överblick över samtliga rum, här finns även en rymlig klädkammare och en vindslucka upp till vinden.

Stort allrum som idag används som ett vardagsrum men som även kan inredas till ett extra sovrum vid behov.

Sovrum 1 ligger direkt till höger om trappan, väl tilltaget med gott om plats för en dubbelsäng samt annan möblering. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober.

Sovrum 2 & 3 i bra storlekar med plats för säng och annan möblering. Båda sovrummen är utrustade med två garderober.

Helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Här finns en wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med glasväggar.

 

 

 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Lägenhetsnummer E1. Föreningen Brf Gudö Äng.

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas. Eldstad: nej.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump.

TV- och internetanslutning

fiber.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 5 927 kr ( vattentillägg 290kr ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 2 529 kr/mån (30 353 kr/år) varav El 2 127 kr/mån, Vatten/Avlopp 232 kr/mån, Övrigt 170 kr/mån. Antal personer: 4. Försäkring tillkommer med ca 2568kr per år.

Byggnadsår

2017

Uppvärmning
frånluftsvärmepump

Föreningen
Föreningen byggdes under 2017 och har för närvarande 30 lägenheter. Inom föreningen finns 36 parkeringsplatser.

Kommande renoveringar
Inga större planerade renoveringar.

El ska dras fram för el bil till alla parkeringsplatser under 2022/2023

Tv och bredband
Föreningen har Comhem som leverantör för kabeltv som ingår i avgiften. För internet finns Bredbansbolaget.

Gemensamhetsutrymmen
Bostadsrättsföreningen har gemensamma sopbehållare för hushållssopor inom kvartersmark.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 2,5% av prisbasbeloppet

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgift: 1% av prisbasbeloppet, debiteras per pant.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Föreningens kontaktuppgifter
https://gudoang.smartbrf.se/

Områdesbeskrivning

Att bo i Gudö I Haninge kommuns norra del ligger Vendelsö. Här bor man bekvämt med närhet till många sjöar, varav Drevviken är den största. Det finns flera anordnade badplatser och vintertid finns möjlighet till skridskoåkning. Tyresta Nationalpark ger möjlighet till strövtåg och fantastiska naturupplevelser. Bebyggelsen i Gudö består till största delen av villor med inslag av radhus och kedjehus. Områdena Gudö och Lyckeby har de senaste åren bytt karaktär från fritidshusområden till att bli året runt-boenden. Vid Vendelsö centrum finns en kärna av flerbostadshus och det är här den mesta servicen är samlad. Här finns en bland annat livsmedelsbutik, restauranger och frisör. En kilometer bort finns också vårdcentral. Kommunikationerna är mycket goda med bussar mot Gullmarsplan, Haninge C, Tyresö C och Nacka Forum. I rusningstrafik går det även direktbussar till Stockholm C.