BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Södra station

Fatburs Kvarngata 11

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 9
  • 6893
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna harmoniska och välplanerade bostad i hjärtat av Södermalm. Bostaden ligger belägen i en stabil och välskött förening med låg skuldsättning. Det finns även möjlighet att enkelt göra om lägenheten till en 3:a, se alternativ planritning. Föreningen erbjuder flertalet gemenskapsutrymmen, såsom bastu med relaxrum, gym, hobbyrum mm. Här bor man lugnt och tyst medan man runt hörnet har direkt närhet till flertalet kommunikationer, Mariatorgets restauranger och barer, trevliga promenadstråk vid Årstaviken samt grönområden invid mysiga Tantolunden.

Hall
Stor och välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Här öppnas lägenheten upp på ett trevligt sätt. I den andra delen av hallen som ligger mot klädkammaren och sovrummet finns det mycket förvaring med en hel garderobsvägg. 

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum. Vardagsrummet rymmer både soffhörna, tv-möbler, kontorsmöbler, matplats eller annat möblemang. Ett stort fönster som släpper in fint ljus samt en fin fönstervägg mellan vardagsrummet och köket vilket genererar mer ljusinsläpp.

Kök
Stort och ljust kök med en matplats som rymmer ett större matbord. Även här har man stora fönsterpartier. Gott om förvaring i de vita över- och underskåpen med fina beslag samt förvaring i högskåpet/skafferiet. Här finns även ett städskåp. Integrerad kyl och frys, diskmaskin, ugn samt spishäll. Vitt kakel ovanför arbetsbänken som är i trä. Från köket når du den härliga inglasade balkongen.

Sovrum
Mysigt sovrum med möjlighet till större säng och ytterligare förvaringsmöbler. I sovrummet finns även två garderober. Det finns gott om plats för sängbord, skrivbord eller annat möblemang.

Klädkammare
Stor och rymlig klädkammare som kan användas som walk-in closet eller förvaringsutrymme. 

Badrum
Fräscht och fint badrum med Italienskt kakelgolv samt vita kakelplattor på väggarna. I badrummet finns tvättmaskin, badkar, kommod med spegelskåp ovanför, toalett samt handdukstork.

Balkong
Starta dagen med en kopp kaffe på den härliga inglasade balkongen med förmiddagssol som tillför ett extra rum till lägenhet. Balkongen rymmer både utemöbler samt blommor/växter.

 

Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.