BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 2, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 4938
  • 78
  • 8106
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att förvärva denna smakfulla inredda 3:a, som är snyggt designad. Bostaden erbjuder en fantastiskt balkong i söder. Här bor ni i två av bästa världar, närhet till innerstadspuls samtidigt som ni bor med natur och friluftsliv runt knuten.  

I lägenheten välkomnas ni av en öppen planlösning med en köksö som binder samman köket och vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge. Köket är stilrent med ljusa toner, har flera praktiska arbetsytor och gott om förvaring. Här kan ni stå och laga mat och umgås med nära och kära. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i full höjd. 

Vardagsrummet har gott om utrymme och erbjuder ovanligt stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp. Fönsterpartierna inger en vacker inramning som smälter fint ihop med den moderna arkitekturen. Vardagsrummet rymmer utan svårigheter en soffgrupp och soffbord samt en ordentlig matplats för 8 personer eller fler. Planlösningen och den generösa balkongen gör att större sällskap kan socialisera i lägenheten med gott om plats att röra sig på. Balkongen är ovanligt rymlig. Här kan ni avnjuta den härliga solen på sommaren. 

Lägenheten har två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det stora sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt bra förvaring, tack vare en walk in closet. Det finns perfekt utrymme för rymligt arbetsbord eller varför inte fler garderober om så önskas. Från detta rum finner ni även det andra utgången till balkongen. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn- eller gästrum.  

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av toalett, kommod med matchande spegelskåp, dusch med glasvägg, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin under bänk med förvaringsskåp ovan. 

Arkitekterna bakom Rosteriet har tagit hänsyn till alla detaljer som bidrar till en trivsam och bekväm vardag, vilket har gjort att Brf Rosteriet är en av de mest eftertraktade bostadsföreningarna i området. På husets innergård finns ett loungeområde med ett väl tilltaget soldäck och en pool, samt en mindre pool för de små barnen. Varje våningsplan har ett eget barnvagnsförråd och i källaren finns garage med lediga garageplatser. I byggnaden finns även ett café (där föreningsstämmorna brukar hållas) och en förskola. Husets exteriör och interiör har väl genomtänkta designval och fin belysning. Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar, inklusive flygbussarna utanför dörren och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger på gångavstånd och tar er in till Stockholm Centralstation på 10 minuter. På gångavstånd har du Vinterviken, Hornstull och Aspudden med mysiga parker, natur och badstråk.