BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Åmänningevägen 11, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 63.6 kvm
  • Såld
  • 5830
  • 223
  • 5090
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet med generösa ytor och hiss i huset. Här njuter man av ett fantastiskt ljusinsläpp från genomgående stora fönsterpartier som ger ett underbart ljust boende.

Lägenheten har en mycket tilltalande och luftig planlösning tack vare det fina hörnläget och fina matrialval .Stilrent och fullutrustat kök i tidstypisk anda med plats för hela familjen. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, spis/ugn, diskmaskin och fläkt samtliga i rostfritt utförande. Socialt vardagsrum med plats för umgänge samt utrymme för en mysig soffhörna. Utgång till generös balkong i skönt sydöstläge mot föreningens fina och lummiga innergård. Två rymliga och bra sovrum med möjlighet till dubbelsäng och garderober. Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv  samt badkar, wc, handduksvärmare, badrumsskåp och tvättmaskin. Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här erbjuds säkerhetsdörr och gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Bra förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober. I denna förening så ingår hushållselen i avgiften samt värme och vatten. Boyta på 66,7 kvm inklusive förrådet utanför ytterdörren.


Med cykel tar man sig till Söder på ca 15 minuter och till centralen på ca 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren. Till Årstaviken är det en kort promenad som erbjuder badmöjligheter de heta sommardagarna. I Årstaskogen kan man njuta av trevliga promenader, utegym och det finns även löpspår.

 

- Smakfull trea
- Härligt gavelläge
- Solig balkong mot lummig innergård
- Stilrent kök med matplats
- Generöst vardagsrum
- Mysig, avskärmad innergård med grillmöjligheter och lekplats
- Två rymliga sovrum
- Belägen på 3 tr i hus med hiss
- Rymligt förråd med fönster samt ett vindsförråd
- Stort badrum med tvätt och tork
- Möjjlighet till parkering
- Hushållselen ingår i avgiften
- Barnvänligt område
- Nära kommunikationer