BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge - Nacka

Edövägen 7G, vån 5

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 2.350.000 kr
  • 2008
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade 2:a högt upp i huset!

Uppe på 5e våningen finner ni denna smart planerade 2:a med balkong i östläge! Här bor man i ett optimalt läge med såväl närhet till Centrum som till natur och promenadstråk. En nyproducerad och fin bostad med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden är mycket smart planerad med stora sociala ytor, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. Stort kök med god arbetsyta samt skåpsförvaring med plats för större matbord intill fönstret. En djup balkong som är lättmöblerad med en fantastisk utsikt. Badrummet är mycket fint och modernt med industrikakel på väggarna. Här finns en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare samt arbetsyta, kommod och spegelskåp.

En perfekt lägenhet i ett ostört läge och med bara några steg når du Orminge C där du nåt ett stort utbud av diverse butiker samt ett flertal gym och kommunikationer som tar dig till slussen på ca 20 min. 500m till närmaste motionsslinga och på mindre än 30min når du södermalm med cykel. 

- Nyproducerad
- Centralt läge
- Bra kommunikationer 
- Högt och fritt läge utan insyn
- Hiss i huset
- Nära till natur och badsjöar

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - varmt välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 5, hiss finns. Föreningen Brf Syret.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.350.000 kr. Månadsavgift 2 916 kr (Värme, Vatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggnadsår
2020

Föreningen
Brf Syret består av 2 flerfamiljshus belägna på adresserna Edövägen 7E och 7G om 5 respektive 7 våningar. I föreningen finns 58 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Husen är byggda helt i trä vilket gör dem hållbara och unika.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Uppvärmning
Värmepump-frånluft (el) och fjärrvärme.

Kommande renoveringar 
Inga planerade renoveringar då huset är nybyggt. Uppgifter hämtade från föreningen 2022-03-25.

Kommande avgiftsförändringar
Inga inplanerade avgiftshöjningar i dagsläget. Uppgifter hämtade från föreningen 2022-03-25.

TV och internet
Föreningen är ansluten till fiber och varje medlem väljer själv vilken leverantör de önskar att ha.

Gemensamhetsutrymmen
Barnvagns och cykelrum finns i anslutning till entrén.

Parkering
Gemensamt garage i källarplan med 141 p-platser varav 35 st är laddningsbara, för de hus garaget är beläget under huset finns direktaccess med hiss. I dagsläget kommer platserna kosta 1 100 kr/mån.

Mark
Marken ägs av föreningen.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgiften betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

I Orminge bor man med direkt närhet till naturen vilket erbjuder stora möjligheter till ett fantastiskt friluftsliv. I området finns flera insjöar med fina badplatser där det också finns möjlighet att grilla. Här finns även en golfbana, flertalet konstgräsplaner, ishall, inomhushallar, Boo rackethall och självaste Yasuragi och Skepparholmen spa 5 min bort med bilen.

Vidare erbjuder Saltsjö-Boo fina motionsspår, trevliga vandringsleder och bra cykelvägar ända till Gustavsberg eller till Stockholm City.

I Orminge Centrum hittar man det mesta man behöver, ett trivsamt köpcentrum med ett stort utbud av restauranger, caféer och gym. Här finns även Systembolaget samt det populära Lindebergs bageri, Boo vårdcentral, BVC, folktandvården och tre stora matbutiker COOP, Willys och Lidl.

Skolor i området är tex Myrsjöskolan (F-9), Orminge skola (F-6) Boo Gårds skola (F-6) och Kunskapsgymnasiet Orminge (fristående gymnasium). Det finns även flertalet förskolor i närområdet.

I området finns mycket goda allmänna kommunikationer då Orminge är knutpunkten i Saltsjö-Boo. Busslinjerna 444, 445 och 446 går direkt till Slussen och tar ca 20 minuter, 471:an går lokalslingan förbi Nacka Forum och sedan vidare på motorvägen till Slussen. Nattbussen 496, börjar gå efter midnatt. Från Orminge Centrum går motorvägsbussen in till Slussen på ca 15 minuter.