BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Frövigatan 20 2tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3681
  • 868
  • 3881
Värdera din bostad

Beskrivning

En lägenhet som har ett badrum i toppskick - renoverat 2022! Lägenheten är mycket välplanerad där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter och detalj. Utmärkt planlösning och bra med förvaring i inbyggda garderober och klädkammare. Social bra layout och en mycket trivsam lägenhet som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. 

- badrum toppskick 2022
- låg avgift
- social planlösning
- balkong med kvällssol
- insynsskyddat läge

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten ligger på två trappor och har en trivsam liten balkong mot grönska i bra läge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Renoverat modernt badrum från 2022, ett funktionellt kök med visst renoveringsbehov. Tillsammans med de generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta öppna planlösningen har du en mycket ljus och luftig atmosfär. Nya fönster och persienner från 2015. 

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en social planlösning och en bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande omgivningar och solens strålar under dagen och mot kvällen. Utgång till balkongen från vardagsrummet. Ekparkett på golvet. Tapetserade väggar. 

KÖK
Ett funktionellt utmärkt kök i original. Gott om plats för mästerkocken att briljera. Bra arbetsytor och förvaring. Köksutrustningen består av fullhöjd kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns suveräna inbyggda garderober samt klädkammare i det större rummet. 

BADRUM
Ett nyrenoverat badrum från 2022 med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. Kakel och klinker förstås. 

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, plats finns för extra garderob eller byrå om så önskas. Utmärkt säkerhetsdörr från 2020. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.