BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Storsjövägen 74, uteplats

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 7015
  • 403
  • 2234
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Mycket rymlig tvåa som disponeras som trea med optimalt läge endast ett fåtal minuter från Årsta torg. Lägenheten erbjuder ett sovrum med plats för dubbelsäng i ena, en klädkammare som disponeras som barnrum, ett modernt kök, vardagsrum där du fritt kan möblera efter drömmar och behov. Rymligt badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta. Utrustat med tvättmaskin, badkar, wc och handfat. Lägenhetens hjärta är den rymliga uteplatsen belägen i sydöst läge. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årstaviken, ca fem minuters promenad till Årsta torg och Årstabergs pendeltågsstation. 

Rumsbeskrivning

Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. Här finns ljusa väggar och slitstarkt golv. Lägenheten har ett rejält kök med ljusinsläpp. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys häll med tillhörande ugn, fläkt och diskmaskin. Invid köket finns rymlig matplats för sällskap om 6-8 personer för den som önskar. Härifrån nås utgång till lägenhetens fantastiska uteplats. Här finns gott om plats för lekyta och sociala tillställningar. Det större sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. Här finns dessutom en rymlig garderob med skjutdörrar.  Helkaklat badrum med våtrumsmatta. Här finns badkar, wc, handfat med kommod, dusch och tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, matbord och tv-möbel och/eller fåtölj. Detta rum går enkelt att möbleras efter drömmar och behov.

- Fantastisk uteplats! Kanske den bästa uteplatsen i Årsta?
- Rymlig och ljus lägenhet
- Disponeras som trea
- Gedigen förening
- Gott skick
- Perfekt läge i lugn del av Årsta
- Närhet till Årstaberg, Årstaskogen och Storängsparken
- Bra kommunikationer

Allmänt om Årsta
I Årsta bor du med ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.