BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ekudden

Ekuddsvägen 10G

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 3454
  • 116
  • 1729
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna pärla om 32 kvm utan insyn där du njuter av närhet till det mesta. Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du slussen på endast några minuter.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring i flera garderober. Vidare in i bostaden nås det moderna köket med vita köksluckor och beslag i silver, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i ljusgrått kakel. Bra förvaring och plats för matbord om 2-4 personer. Vitvaror som ugn i rostfritt, kyl/frys i rostfritt, diskmaskin och fläkt. Intill ligger vardagsrummet som rymmer både soffa, tv-möbler och säng. Snyggt parkettgolv och målade väggar. Här finns även en fransk balkong, öppna upp och njut av solens strålar även inomhus. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschvägg i glas, golvvärme, handfat med kommod i vitt, spegel, handdukstork och skåp. Till lägenheten hör ett stort förråd som är beläget precis utanför ytterdörren. 

Här bor du med mycket bra kommunikationer via buss till slussen och Södermalm på endast 10 minuter. Just nu byggs tunnelbanans blå linje ut till Nacka vilket medför ytterligare kommunikationsmöjligheter framöver till city. Den planeras vara klar 2030. Ekudden är ett område med full aktivitet för den som önskar. Bad och kanot i Järlasjön sommartid och vintertid plogas sjön för skridskor. Nacka naturreservat ligger på andra sidan sjön för den träningsbenägne och sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort för den shoppingsugna. Ett boende med närhet till det mesta!