BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Mariaberget

Brännkyrkagatan 36, VÅN3

  • 4 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 6244
  • 67
  • 5383
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en stilren och inflyttningsklar bostad med en välplanerad genomgående planlösning samt fina materialval på en eftertraktad adress vid populära Mariaberget! Den härliga 4a på 72 kvadratmeter i toppskick har en öppen social planlösning med flera detaljer så som renoverat badrum och kök samt härligt burspråk. Fönster åt två väderstreck och det höga läget högt upp i huset skapar ett fint ljus och en trevlig atmosfär i bostaden. Stor exklusiv loftgång som kan nyttjas som balkong! Här kan ni bara flytta in direkt och börja bo med all bekvämlighet på plats. Tillträde är flexibelt!

Läget och dess omgivning ger inte mer att önska, här bor man intill Ivar Los Park och Monteliusvägen med makalös vy över staden samtidigt som man bor granne med Mariatorget. Under sommaren är detta en grönskande oas och under vintern erbjuds en fantastisk vy över Riddarfjärdens vatten och stadens alla takåsar. Mycket välskött förening med låga avgifter och stabil ekonomi med låg belåning, möjlig avgiftssänkning aviserad. Här bor ni i en bekväm fastighet från 1983 med stor hiss och samtlig bekvämlighet i huset. Lägenheten ligger tyst och ostört mot den lummiga innergården och ett stenkast från Mariatorgets puls. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. På den trevliga innergården finns sittgrupper som kan nyttjas under sommaren.

-Bo i vackra kulturkvarter på populära Brännkyrkagatan vid Mariaberget - inflyttningsklart skick med flexibelt tillträde!
-Fint ljusinläpp från två håll, stora fönsterpartier och burspråk i söderläge samt loftgång/balkong mot lugn innergård
-Renoverat och rymligt badrum med både tvättmaskin- samt torktumlare för all bekvämlighet
-Kök i toppskick med samtliga vitvaror och öppen planlösning med gott om sociala ytor
- Omsorgsfullt renoverad med fokus på giftfria och sunda materialval
-Till lägenheten hör ett rymligt förråd och en gemensam innergård
-Låg avgift och låg belåning i stabil brf med möjlig avgiftssänkning på gång
-Vackra omgivningar med Ivar Los park utanför och Monteliusvägen med fantastiska vyer