BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Stureby

Skönviksvägen 289, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

50-tals 2:a belägen högst upp i huset med bästa solläge på balkongen, omgiven av grönska på återvändsgata ger alla rätt!

Trevlig och mycket välkomnande hall med goda avhängningsmöjlligheter. Hallen öppnas upp mot badrum, kök och vardagsrum. På golvet ligger läcker klinkers i svart ton och väggarna är målade vita. I taket finns spotlights och stämningshöjande belysning infälld diodslinga. I blinkfånget finns ett charmigt tegelklätt utrymme för ytterkläder. Välkommen in på en tur. 

Fortsätter du in till höger återfinns köket som får alla att vilja laga mat. Renoverat med ljusa luckor och ett mörkt kakel som stänkskydd. Matplatsen ligger vid det stora fönstret och har plats för upp till 6 personer när vänner och familj är på besök. Bra förvaringsmöjligheter i över- samt under skåp med stor arbetsyta via slittålig bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, keramisk häll med ugn, fläkt, diskmaskin.

Vardagsrummet, generöst ljusinsläpp via stort fönsterparti samt utgång till den önskvärda balkongen som vetter mot den grönskade baksidan av huset. Här åtnjuts fördrinken i eftermiddagssolen eller varför inte hederlig fika i vårsolen, du bestämmer. Plats för soffgrupp, TV-möbel och annat möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet nås det rogivande sovrummet som ligger i svalt läge mot återvändsgata, här sover du ostört i en dubbelsäng. Här kan du enkelt platsbygga en stor garderobsvägg om så önskas.

Renoverat badrum från 2019 med tidlösa materialval. På golvet ligger ett beige klinker och väggarna är klädda i vitt kakel. Frostat fönster för extra ljusinsläpp. Utrustningen består av dusch med glasvägg, handdukstork , WC, tvättmaskin samt handfat.

Belägen i stor och stabil förening med de stora renoveringarna gjorda, här finns även tillgång till gym och bastu! Direkt närhet till Bandhagen centrum för shopping samt närhet till Sturebys tunnelbanestation. Välkommen!